Lviv Media Forum 2017 оприлюднив повну програму

Lviv Media Forum 2017 оприлюднив повну програму

5 Травня 2017
2113
5 Травня 2017
14:15

Lviv Media Forum 2017 оприлюднив повну програму

2113
Завершується реєстрація на V Lviv Media Forum, який відбудеться 25-27 травня. Цьогоріч медіафорум збере понад 100 спікерів з 15 країн.
Lviv Media Forum 2017 оприлюднив повну програму
Lviv Media Forum 2017 оприлюднив повну програму

Про це повідомляє прес-служба Lviv Media Forum.

Інавгураційну промову на Lviv Media Forum 2017 виголосить професорка Єльського університету Марсі Шор. На головній сцені медіафоруму відбудеться «бій поколінь» між політичними журналістами Сергієм Рахманіним і Павлом Казаріним. Протягом першого і другого днів на аудиторію чекають чотири публічні розмови: Майкл Вайс & Іван Яковина, Костянтин Еґґерт & Сюзанна Шоль, Олександр Ткаченко & Андрій Куликов, Катажина Квятковська-Москалевич & Отар Довженко

Крім того традиційно на Lviv Media Forum одному(-ій) з українських журналістів вручать премію імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці». Лекцію Свободи виголосить поет Борис Херсонський.

Окремі кейси презентуватимуть у паралельних тематичних потоках, таких як «Розслідування», «Ділова журналістика», «Медіаменеджмент», «Digital-журналістика», «Репортаж», «Сторітелінг», «Медіа і Реформи», «Культурна журналістика», «Регіональні медіа». Окрему дискусію присвятять темі Суспільного мовлення в Україні. 

Під час Медіафоруму також відбудеться низка side-івентів, зокрема показ фільму номінантки на премію Оскар Ганни Полак Something Better To Come, лекція ведучої BBC World Ялди Хакім, DATA-івент від TEXTY.ORG.UA, презентація онлайн-посібника для підлітків «МедіаДрайвер» ГО «Детектор медіа», панель про висвітлення меншин тощо. 

Ознайомитися із повною програмою Lviv Media Forum 2017 і дізнатися більше про цьогорічних спікерів можна на офіційному сайті.

V Lviv Media Forum відбувається за підтримки Національного Фонду на підтримку Демократії NED, Фонду Джермана Маршалла (США), Представництва ЄС в Україні. Генеральний партнер — інвестиційна компанія Dragon Capital. Організатори: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ. За сприяння Львівської міської ради.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду