У щойно відкритій фан-зоні «Євробачення» у Києві покажуть проект «Спадок»

У щойно відкритій фан-зоні «Євробачення» у Києві покажуть проект «Спадок»

1 Травня 2017
1721
1 Травня 2017
14:38

У щойно відкритій фан-зоні «Євробачення» у Києві покажуть проект «Спадок»

1721
Увечері 30 квітня на Софійській площі у Києві було відкрито фан-зону пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Фан-зона працюватиме з 30 квітня до 14 травня.
У щойно відкритій фан-зоні «Євробачення» у Києві покажуть проект «Спадок»
У щойно відкритій фан-зоні «Євробачення» у Києві покажуть проект «Спадок»

Про це повідомляє «Укрінформ».

Оголосив фан-зону відкритою ведучий Сергій Притула.

«Вітаю всіх, хто сьогодні прийшов на відкриття фан-зони "Євробачення" на Софійській площі! Тут у найближчі дні буде дуже багато концертів. Тож бажаю вам тут багато радості і щастя впродовж цих двох тижнів», - сказав ведучий

На відкритті фан-містечка були присутні більше 1000 киян та гостей столиці, в тому числі й іноземці. На головній сцені на святковому концерті у день відкриття виступали  артисти Анастасія Прудіус, Світлана Тарабарова, Alyosha, Alloise.

Також відбулася презентація фільму «Від Пономарьова до O.Torvald», який розповідає про історію розвитку конкурсу «Євробачення» в Україні.

Навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому на Софійській площі встановлено 42 прапори іноземних держав - учасниць «Євробачення».

Половина периметру Софійської площі з лівого боку від головної сцени відгороджена від проїжджої частини декоративними арками, які прикрашені штучними квітами та синіми, жовтими, червоними й зеленими парасольками.

Відвідувачі фан-зони  стануть першими, хто побачить прем’єру циклу роликів проекту «Спадок» виробництва Film.ua, повідомліє прес-служба компанії. Ролики присвячені українській культурі, традиціям, народним звичаям від їх витоків до сучасності. У кожному ролику буде відтворено характерний для певного регіону етнічний образ. 

Режисер проекту - Олексій Гуз, продюсерка - Олена Малкова. Графіка - Signal Red. Паралельно з показом на Софіївській площі ролики з’являтимуться на каналі YouTube компанії Film.ua.

В Україні прем'єри усіх роликів проекту поки не було. У 2016 році на офіційному каналі YouTubе Film.ua відбулись релізи лише двох епізодів - Івано-Франківський та Чернівецький регіони.

Переглянути тизер проекту можна за посиланням.

Нагадаємо, півфінали 62-го пісенного конкурсу «Євробачення-2017»  відбудуться у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Дніпра 9 та 11 травня. Фінал «Євробачення-2017» – 13 травня. 

Фото: nv.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду