detector.media
01.05.2017 14:38
У щойно відкритій фан-зоні «Євробачення» у Києві покажуть проект «Спадок»
У щойно відкритій фан-зоні «Євробачення» у Києві покажуть проект «Спадок»
Увечері 30 квітня на Софійській площі у Києві було відкрито фан-зону пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Фан-зона працюватиме з 30 квітня до 14 травня.

Про це повідомляє «Укрінформ».

Оголосив фан-зону відкритою ведучий Сергій Притула.

«Вітаю всіх, хто сьогодні прийшов на відкриття фан-зони "Євробачення" на Софійській площі! Тут у найближчі дні буде дуже багато концертів. Тож бажаю вам тут багато радості і щастя впродовж цих двох тижнів», - сказав ведучий

На відкритті фан-містечка були присутні більше 1000 киян та гостей столиці, в тому числі й іноземці. На головній сцені на святковому концерті у день відкриття виступали  артисти Анастасія Прудіус, Світлана Тарабарова, Alyosha, Alloise.

Також відбулася презентація фільму «Від Пономарьова до O.Torvald», який розповідає про історію розвитку конкурсу «Євробачення» в Україні.

Навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому на Софійській площі встановлено 42 прапори іноземних держав - учасниць «Євробачення».

Половина периметру Софійської площі з лівого боку від головної сцени відгороджена від проїжджої частини декоративними арками, які прикрашені штучними квітами та синіми, жовтими, червоними й зеленими парасольками.

Відвідувачі фан-зони  стануть першими, хто побачить прем’єру циклу роликів проекту «Спадок» виробництва Film.ua, повідомліє прес-служба компанії. Ролики присвячені українській культурі, традиціям, народним звичаям від їх витоків до сучасності. У кожному ролику буде відтворено характерний для певного регіону етнічний образ. 

Режисер проекту - Олексій Гуз, продюсерка - Олена Малкова. Графіка - Signal Red. Паралельно з показом на Софіївській площі ролики з’являтимуться на каналі YouTube компанії Film.ua.

В Україні прем'єри усіх роликів проекту поки не було. У 2016 році на офіційному каналі YouTubе Film.ua відбулись релізи лише двох епізодів - Івано-Франківський та Чернівецький регіони.

Переглянути тизер проекту можна за посиланням.

Нагадаємо, півфінали 62-го пісенного конкурсу «Євробачення-2017»  відбудуться у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Дніпра 9 та 11 травня. Фінал «Євробачення-2017» – 13 травня. 

Фото: nv.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY