Нацрада звільнила свого представника в Донецькій області

Нацрада звільнила свого представника в Донецькій області

31 Березня 2017
2001
31 Березня 2017
15:39

Нацрада звільнила свого представника в Донецькій області

2001
30 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звільнила свого представника в Донецькій області Олександра Толстогузова.
Нацрада звільнила свого представника в Донецькій області
Нацрада звільнила свого представника в Донецькій області

Олександра Толстогузова звільнено з 30 березня за угодою сторін. Голова Нацради Юрій Артеменко подякував йому за роботу в регіоні «в найтяжчий період». Також пан Артеменко повідомив, що Нацрада невдовзі оголосить конкурс на вакантну посаду представника в Донецькій області (офіс розташований у Краматорську).

27 березня пан Толстогузов подав заяву про звільнення за угодою сторін, яку оприлюднив на своїй сторінці у Facebook. «Я принял решение уйти с государственной службы. Уверен, мне так будет комфортнее и свободнее. И уж точно теперь я смогу сказать то что думаю, и сделать так, как считаю нужным, не сдерживая себя правилами поведения госслужащего. Мне так этого не хватало в последнее время! (Кстати, е-декларацию я сдал, чтоб не было вопросов!)», - пояснив він.

Раніше, в січні, Олександр Толстогузов вийшов з лав партії «Блок Петра Порошенка “Солідарність”», членом якої він був. Про вихід з партії він повідомив на своїй сторінці у Facebook: «Сьогодні (20 січня. – ДМ) я вирішив вийти з політичної партії "Блок Петра Порошенка" Солідарність ". Я не хочу, щоб мною керувала партія, тим-більше не хочу, щоб мною керували або давали поради одіозні особистості, які пригрілися в партійному керівництві. Я керуюся виключно Законами України! Ось моя заява про вихід. Оригінал завезу в офіс в Краматорську. Я не чиновник і ніколи себе ним не вважав. Я держслужбовець, який давав клятву Українському народові відстоювати його інтереси, і буду це робити будь-якими законними методами, і навіть такими, якщо іншим чином привернути увагу неможливо».

Нагадаємо, 23 березня Нацрада призначила представником у Черкаській області строком на чотири роки Надію Горбаченко, яка до того вже працювала на цій посаді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2001
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду