detector.media
31.03.2017 15:39
Нацрада звільнила свого представника в Донецькій області
Нацрада звільнила свого представника в Донецькій області
30 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звільнила свого представника в Донецькій області Олександра Толстогузова.

Олександра Толстогузова звільнено з 30 березня за угодою сторін. Голова Нацради Юрій Артеменко подякував йому за роботу в регіоні «в найтяжчий період». Також пан Артеменко повідомив, що Нацрада невдовзі оголосить конкурс на вакантну посаду представника в Донецькій області (офіс розташований у Краматорську).

27 березня пан Толстогузов подав заяву про звільнення за угодою сторін, яку оприлюднив на своїй сторінці у Facebook. «Я принял решение уйти с государственной службы. Уверен, мне так будет комфортнее и свободнее. И уж точно теперь я смогу сказать то что думаю, и сделать так, как считаю нужным, не сдерживая себя правилами поведения госслужащего. Мне так этого не хватало в последнее время! (Кстати, е-декларацию я сдал, чтоб не было вопросов!)», - пояснив він.

Раніше, в січні, Олександр Толстогузов вийшов з лав партії «Блок Петра Порошенка “Солідарність”», членом якої він був. Про вихід з партії він повідомив на своїй сторінці у Facebook: «Сьогодні (20 січня. – ДМ) я вирішив вийти з політичної партії "Блок Петра Порошенка" Солідарність ". Я не хочу, щоб мною керувала партія, тим-більше не хочу, щоб мною керували або давали поради одіозні особистості, які пригрілися в партійному керівництві. Я керуюся виключно Законами України! Ось моя заява про вихід. Оригінал завезу в офіс в Краматорську. Я не чиновник і ніколи себе ним не вважав. Я держслужбовець, який давав клятву Українському народові відстоювати його інтереси, і буду це робити будь-якими законними методами, і навіть такими, якщо іншим чином привернути увагу неможливо».

Нагадаємо, 23 березня Нацрада призначила представником у Черкаській області строком на чотири роки Надію Горбаченко, яка до того вже працювала на цій посаді.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY