На Берлінале відкрився стенд на підтримку Олега Сенцова

На Берлінале відкрився стенд на підтримку Олега Сенцова

11 Лютого 2017
1411
11 Лютого 2017
17:40

На Берлінале відкрився стенд на підтримку Олега Сенцова

1411
Сьогодні, 11 лютого, у спеціальній програмі 67-го Берлінського міжнародного кінофестивалю відбулася офіційна прем’єра документальної стрічки російського режисера Аскольда Курова «Процес» про суд у Росії над Олегом Сенцовим. Напередодні на Берлінале відкрився стенд на підтримку українського режиссера, що перебуває на гратами у Росії.
На Берлінале відкрився стенд на підтримку Олега Сенцова
На Берлінале відкрився стенд на підтримку Олега Сенцова

Про це йдеться у повідомленні спільноти «Звільнити Олега Сенцова» у Facebook.  

«Український стенд на European Film Market демонструє свою підтримку Олегу Сенцову перед прем'єрою фільму Процес», – написано в повідомленні.

Прес-показ документального фільму «Процес» («Випробування: Росія проти Олега Сенцова»), виробленого Естонією, Польщею і Чехією, відбувся на Берлінському кінофестивалі 10 лютого.

Офіційна прем'єра стрічки проходить 11 лютого. Після показу відбудеться дискусія за участю Європейської кіноакадемії.

Повторний показ фільму - 12 лютого, кінориночний показ - 14 лютого.

Нагадаємо, російський режисер Аскольд Куров знімав засідання суду в Ростові-на-Дону (Росія), в ході якого український режисер Олег Сенцов був засуджений за сфабрикованим звинуваченням у тероризмі до 20 років позбавлення волі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1411
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду