У Держкомтелерадіо сформовано новий склад громадської ради

У Держкомтелерадіо сформовано новий склад громадської ради

9 Лютого 2017
1963
9 Лютого 2017
15:00

У Держкомтелерадіо сформовано новий склад громадської ради

1963
Сьогодні, 9 лютого, відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо. До ініціативної групи з підготовки зборів надійшли заяви від 23 інститутів громадянського суспільства, які бажали взяти участь у формуванні нового складу громадської ради.
У Держкомтелерадіо сформовано новий склад громадської ради
У Держкомтелерадіо сформовано новий склад громадської ради

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

За рішенням зборів, усі 23 делеговані представники громадськості увійшли до нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо.

Це, зокрема, голова Центрального Комітету профспілки працівників культури України, член президії Федерації профспілок України Людмила Перелигіна, генеральний директор Української Асоціації видавців періодичної преси Олексій Погорелов, голова Ради Директорів Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» Олександр Човган, Директор асоціації «Телекомунікаційна палата України» Костянтин Гріцак, президент «Академії української преси» Валерій Іванов, член   громадської організації «Детектор медіа» Світлана Остапа, в.о. голови Національної Спілки журналістів України Сергій Томіленко, виконавчий директор громадської спілки «Творче патріотичне об‘єднання «Музичний батальйон» Валерій Суботін та інші.

Новообрана громадська рада при Держкомтелерадіо обрала головою дорадчого органу Олександра Човгана.

Список учасників установчих зборів розміщено на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо.

Відповідно постанови Кабінету міністрів № 996 склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які мають бути особисто присутніми на зборах. Кількісних склад визначається установчими зборами, але не може перевищувати 35 осіб. Минулий склад ГР при Держкомтелерадіо нараховував 26 осіб.

Як писав «Детектор медіа»,  голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко, підсумовуючи на засіданні колегії роботу відомства в 2016 році, окреслив пріоритетні завдання 2017 року: забезпечення діяльності та належного фінансування публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (НСТУ), сприяння реалізації заходів з підготовки та проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017», ефективне управління об’єктами державної власності, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо.

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1963
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду