Нацрада затвердила звіт за 2016 рік

Нацрада затвердила звіт за 2016 рік

24 Січня 2017
1850
24 Січня 2017
19:35

Нацрада затвердила звіт за 2016 рік

1850
24 січня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила свій звіт за 2016 рік.
Нацрада затвердила звіт за 2016 рік
Нацрада затвердила звіт за 2016 рік

Звіт найближчими днями буде оприлюднений на сайті Нацради. Також до 1 лютого, як цього вимагає закон, звіт буде поданий до Верховної Ради та Президента України.

Відповідно до закону «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» Нацрада щорічно готує звіт про свою діяльність, оприлюднює його до 1 лютого наступного за звітним року та надсилає до Верховної Ради і Президента України. За результатами розгляду звіту і Верховна Рада, і Президент України можуть прийняти рішення про незадовільну оцінку діяльності члена (членів) Нацради, призначених за їхніми квотами, і достроково припинити повноваження члена (членів Нацради).

Нагадаємо, що Нацрада звіт за 2015 рік Нацрада затвердила 28 січня 2016 року та передала його Президенту України та Верховній Раді.

16 березня 2016 року Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики рекомендував Верховній Раді затвердити звіт Нацради за 2015 рік. Але парламент так і не розглянув цього звіту. Також не було повідомлень від Адміністрації президента про розгляд звіту Нацради за 2015 рік Президентом України.

28 листопада 2016 року народні депутати від Радикальної партії Олег Ляшко та Віктор Вовк зареєстрували проекти постанов, якими запропонували Верховній Раді невідкладно заслухати звіт Нацради та відправити регуляторний орган у відставку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1850
Читайте також
15.01.2021 12:19
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
1 767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду