Гендиректор палацу «Україна» подав до суду на Depo.ua

Гендиректор палацу «Україна» подав до суду на Depo.ua

19 Січня 2017
2625
19 Січня 2017
18:01

Гендиректор палацу «Україна» подав до суду на Depo.ua

2625
Генеральний директор столичного палацу «Україна» Роман Недзельський подав позов до суду на Depo.ua та музичного продюсера Олександра Ягольника.
Гендиректор палацу «Україна» подав до суду на Depo.ua
Гендиректор палацу «Україна» подав до суду на Depo.ua

Про йдеться у новині Depo.ua.

Приводом до позову стало інтерв'ю Олександра Ягольника виданню, який повідомив свою думку щодо діяльності гендиректора НПМ «Україна» Романа Недзельського.

«Палац "Україна" - то є держустанова на балансі ДУСі. Йому потрібен просто нормальний гендиректор, який мав би концепцію розвитку головного концертного залу країни. Роман Недзельський вижав до неможливого українських виконавців, заплатив їм крихти (окрім, звісна річ, своїх друзів), що відбило в них бажання робити щось нове.  До того ж, Недзельський продовжує старі корупційні схеми по несплаті авторського роялті в український ДААСП і наразі є одним з тих топ-людей в українському шоубізі, який робить усе, щоб розсварити суспільство, зірок і продюсерів, прикриваючись "господарською площиною"», - цитує видання Олександра Ягольника.

Перше засідання Шевченківського райсуду Києва у справі відбулося 18 січня.

Нагадаємо, у березні 2015 року портал Depo.ua, який належить до видавничому дому «Картель», очолив Віталій Пирович, який перейшов з посади редактора сайту «Еспресо TV». Він оголосив, що сайт depo.ua стає суспільним та виключно україномовним. Проект запровадив  новий салоган - «Тільки для укропів».

На фото – палац «Україна»

Фото: Depo.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2625
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду