detector.media
19.01.2017 18:01
Гендиректор палацу «Україна» подав до суду на Depo.ua
Гендиректор палацу «Україна» подав до суду на Depo.ua
Генеральний директор столичного палацу «Україна» Роман Недзельський подав позов до суду на Depo.ua та музичного продюсера Олександра Ягольника.

Про йдеться у новині Depo.ua.

Приводом до позову стало інтерв'ю Олександра Ягольника виданню, який повідомив свою думку щодо діяльності гендиректора НПМ «Україна» Романа Недзельського.

«Палац "Україна" - то є держустанова на балансі ДУСі. Йому потрібен просто нормальний гендиректор, який мав би концепцію розвитку головного концертного залу країни. Роман Недзельський вижав до неможливого українських виконавців, заплатив їм крихти (окрім, звісна річ, своїх друзів), що відбило в них бажання робити щось нове.  До того ж, Недзельський продовжує старі корупційні схеми по несплаті авторського роялті в український ДААСП і наразі є одним з тих топ-людей в українському шоубізі, який робить усе, щоб розсварити суспільство, зірок і продюсерів, прикриваючись "господарською площиною"», - цитує видання Олександра Ягольника.

Перше засідання Шевченківського райсуду Києва у справі відбулося 18 січня.

Нагадаємо, у березні 2015 року портал Depo.ua, який належить до видавничому дому «Картель», очолив Віталій Пирович, який перейшов з посади редактора сайту «Еспресо TV». Він оголосив, що сайт depo.ua стає суспільним та виключно україномовним. Проект запровадив  новий салоган - «Тільки для укропів».

На фото – палац «Україна»

Фото: Depo.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY