Стогній подає до суду на Геращенка через дискусію в ефірі «Шустер. Live»

Стогній подає до суду на Геращенка через дискусію в ефірі «Шустер. Live»

13 Грудня 2016
2242
13 Грудня 2016
15:33

Стогній подає до суду на Геращенка через дискусію в ефірі «Шустер. Live»

2242
12 грудня тележурналіст, автор та ведучий програми «Надзвичайні новини» Костянтин Стогній подав до суду на народного депутата Антона Геращенка щодо захисту честі да гідності. Журналіст стверджує, що нардеп розповсюдив неправдиву інформацію, що «порочить ділову репутацію» ведучого.
Стогній подає до суду на Геращенка через дискусію в ефірі «Шустер. Live»
Стогній подає до суду на Геращенка через дискусію в ефірі «Шустер. Live»

Про це йдеться у позивній заяві до Печерського районного суду міста Києва, яку опублікував сайт програми.

9 грудня в ефірі програми «Шустер. Live» Костянтин Стогній під час обговорення трагедії із розстрілом силовиків у Княжичах  піддав критиці офіційну версію події.

«Розвідники, які чекали бандитів, але при цьому пропустили машину ДСО (Державна служба охорони) та дали можливість себе заарештувати, що це за розвідники такі? Це по-перше. По-друге, розвідники ніколи не використовувалися в засідках, вони не мають права себе розсекречувати, тому й не можуть нікого затримувати. Засідка ж передбачає затримання.

Тому, швидше за все, цих людей відправили кудись несанкціоновано обшукувати будинок з якоюсь метою. Ну ось, їх і затримала ДСО. Напевно, вони знайшли те, що повинні були знайти, і те, що там знайшли, виявилось фатальним, чимось дуже важливим для тих, хто направив туди всі ці сили», - сказав Костянтин Стогній.

Після цього нардеп Антон Геращенко заявив, що тележурналіст Костянтин Стогній був прес-секретарем колишнього міністра МВС Віталія Захарченка, і звинуватив ведучого «Надзвичайних новин» у співпраці з «московськими замовниками».

На сайті програми йдеться, що Костянтин Стогні й подав рапорт про звільнення з органів внутрішніх справ ще до призначення Віталія Захарченка у листопаді 2011 року.

Нагадаємо, чоловік новопризначеної заступниці міністра внутрішніх справ Арсена Авакова із питань євроінтеграції Анастасії Дєєвої обіцяє подати до суду на ЗМІ через скандальні публікації про її особисте життя. Георгій Дєєв заявив, що буде відстоювати честь своєї дружини.

На фото - Костянтин Стогній

Фото: ivona.bigmir.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2242
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду