Зламано офіційну сторінку голови правління ПАТ «Укрзалізниця» у Facebook

Зламано офіційну сторінку голови правління ПАТ «Укрзалізниця» у Facebook

26 Листопада 2016
1833
26 Листопада 2016
11:30

Зламано офіційну сторінку голови правління ПАТ «Укрзалізниця» у Facebook

1833
ПАТ «Укрзалізниця» повідомляє, що увечері 25 листопада було зламано офіційну сторінку голови правління «Укрзалізниці» Войцеха Балчуна у соціальній мережі Facebook.
Зламано офіційну сторінку голови правління ПАТ «Укрзалізниця» у Facebook
Зламано офіційну сторінку голови правління ПАТ «Укрзалізниця» у Facebook

Вся інформація, яка після зламу акаунту, може бути або вже розповсюджена від його імені, є «фейковою» та не відповідає дійсності, повідомляє сайт «Укрзалізниці».

ПАТ «Укрзалізниця» просить громадськість та ЗМІ уважно поставитися до цього факту.

«Режисери "чорного" піару проти менеджменту "Укрзалізниці" та особисто Войцеха Балчуна, вочевидь, вже втратили будь-яку надію на успіх своєї кампанії та зрозуміли, що кругленькі суми на замовні матеріали у ЗМІ вже не задурять людям мізки. Сьогоднішні події зайвий раз підтвердили, що пряма і принципова позиція Войцеха Балчуна, яку він оприлюднював на своїй сторінці у Facebook викликає острах та паніку у противників, проте єдине, що вони можуть, – це піти на такий ганебний вчинок», - зазначається  на Facebook-сторінці «Укрзалізниці».

Наразі сторінка Войцеха Балчуна у Facebook недоступна.

Раніше голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун повідомив у Facebook, що вимушено перебуває на лікарняному через отруєння.

«Час для атаки для мене обрано вдало. Не дуже хотілося поширюватися, але вже ось майже тиждень, як я нездужаю. Минулої п'ятниці на робочому місці в Укрзалізниці мені стало зле. Прибули лікарі відомчої лікарні, вислухали, обстежили: УЗД таке інше. Не будуватиму конспірологічних версій: може, справді - звичайне харчове отруєння, стрес, перевантаження. Спроба швидко повернутися до роботи успіхом не увінчалася. Переглянуто робочий графік, скасовано зарубіжні і місцеві поїздки. Проходжу вдома курс лікування», - цитує Войцеха Балчуна ТСН.

Водночас глава «Укрзалізниці» поскаржився, що проти нього проводиться активна кампанія у пресі. Войцех Балчун у офіційній заяві на сайті «Укрзалізниці» повідомив, що мав подібні проблеми й у Польщі – стикався з спротивом колишніх керівників.

«У Польщі, коли ми починали реформування PKP CARGO, ситуація була подібна. Всі, хто втрачав контроль і вплив, бігали до міністра з гаслами: що цей Балчун витворяє. Міністр прийняв мою сторону, а потім ми провели найбільш успішне реформування залізниці в Європі», - повідомив Войцех Балчун.

Раніше голова правління «Укрзалізниці» Войцех Балчун повідомив, що колишній директор з вантажник перевезень та логістики «Укрзалізниці», екс-директор Придніпровської залізниці Іван Федорко, який за кермом у нетверезому стані скоїв лобове зіткнення з машиною журналіста LB.ua Макса Левіна, через суд домагається поновлення на посаді.

На фото – Войцех Балчун

Фото: cfts.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1833
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду