detector.media
26.11.2016 11:30
Зламано офіційну сторінку голови правління ПАТ «Укрзалізниця» у Facebook
Зламано офіційну сторінку голови правління ПАТ «Укрзалізниця» у Facebook
ПАТ «Укрзалізниця» повідомляє, що увечері 25 листопада було зламано офіційну сторінку голови правління «Укрзалізниці» Войцеха Балчуна у соціальній мережі Facebook.

Вся інформація, яка після зламу акаунту, може бути або вже розповсюджена від його імені, є «фейковою» та не відповідає дійсності, повідомляє сайт «Укрзалізниці».

ПАТ «Укрзалізниця» просить громадськість та ЗМІ уважно поставитися до цього факту.

«Режисери "чорного" піару проти менеджменту "Укрзалізниці" та особисто Войцеха Балчуна, вочевидь, вже втратили будь-яку надію на успіх своєї кампанії та зрозуміли, що кругленькі суми на замовні матеріали у ЗМІ вже не задурять людям мізки. Сьогоднішні події зайвий раз підтвердили, що пряма і принципова позиція Войцеха Балчуна, яку він оприлюднював на своїй сторінці у Facebook викликає острах та паніку у противників, проте єдине, що вони можуть, – це піти на такий ганебний вчинок», - зазначається  на Facebook-сторінці «Укрзалізниці».

Наразі сторінка Войцеха Балчуна у Facebook недоступна.

Раніше голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун повідомив у Facebook, що вимушено перебуває на лікарняному через отруєння.

«Час для атаки для мене обрано вдало. Не дуже хотілося поширюватися, але вже ось майже тиждень, як я нездужаю. Минулої п'ятниці на робочому місці в Укрзалізниці мені стало зле. Прибули лікарі відомчої лікарні, вислухали, обстежили: УЗД таке інше. Не будуватиму конспірологічних версій: може, справді - звичайне харчове отруєння, стрес, перевантаження. Спроба швидко повернутися до роботи успіхом не увінчалася. Переглянуто робочий графік, скасовано зарубіжні і місцеві поїздки. Проходжу вдома курс лікування», - цитує Войцеха Балчуна ТСН.

Водночас глава «Укрзалізниці» поскаржився, що проти нього проводиться активна кампанія у пресі. Войцех Балчун у офіційній заяві на сайті «Укрзалізниці» повідомив, що мав подібні проблеми й у Польщі – стикався з спротивом колишніх керівників.

«У Польщі, коли ми починали реформування PKP CARGO, ситуація була подібна. Всі, хто втрачав контроль і вплив, бігали до міністра з гаслами: що цей Балчун витворяє. Міністр прийняв мою сторону, а потім ми провели найбільш успішне реформування залізниці в Європі», - повідомив Войцех Балчун.

Раніше голова правління «Укрзалізниці» Войцех Балчун повідомив, що колишній директор з вантажник перевезень та логістики «Укрзалізниці», екс-директор Придніпровської залізниці Іван Федорко, який за кермом у нетверезому стані скоїв лобове зіткнення з машиною журналіста LB.ua Макса Левіна, через суд домагається поновлення на посаді.

На фото – Войцех Балчун

Фото: cfts.org.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY