«Армія FM» мовить уже в шести містах Донбасу

«Армія FM» мовить уже в шести містах Донбасу

19 Листопада 2016
2543
19 Листопада 2016
12:20

«Армія FM» мовить уже в шести містах Донбасу

2543
З 15 листопада в Маріуполі (Донецька область) можна слухати програми військового радіо «Армія FM», яке мовить з Києва на хвилі 89, 5. Маріуполь став шостим містом Донбасу, у якому радіостанція «Армія FM» веде мовлення.
«Армія FM» мовить уже в шести містах Донбасу
«Армія FM» мовить уже в шести містах Донбасу

Про це йдеться на сайті Маріупольської міської ради.

В Маріуполі відбулася презентація радіостанції «Армія FM», мета якої - надати інформаційну підтримку українським воякам в зоні АТО.

Заступник міського голови Ярослав Хотнянський зазначив, що таке радіомовлення важливо для Маріуполя, тому що в місті зосереджена велика кількість військовослужбовців.

«Та кількість військових, ті підрозділи, які розташовані в Маріуполі - це наша підтримка. Тепер вони - маріупольці, члени нашої великої родини. Дуже важливо, що тепер кожен бажаючий може передати привіт солдату, чоловікові, синові, який знаходяться тут. Тим воїнам, які стоять на передовій, не вистачає цього», - сказав він.

За словами директорки Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України Яни Холодної, на сьогоднішній день «Армія-FM» веде мовлення в Краматорську, Бахмуті, Покровську, Костянтинівці, Маріуполі (Донецька область), а також у Щасті (Луганська область).

«Військове радіо має на меті  підтримати українських військових на лінії фронту. Крім програм в нас є і музика, переважно українська, а також європейські хіти. Ми сформували нашу сітку мовлення таким чином, щоб  в ній були програми інформаційні, гумористичні, пізнавальні. Сподіваємося, що для Маріуполя ми станемо хорошою радіостанцією, яку будуть  любити та слухати», - додала Яна Холодна.

Нагадаємо, що радіостанція Міноборони України «Армія FM» розпочала тестове мовлення 1 березня через інтернет-портал «Своє радіо» радійника Валерія Глейзера.

З 15 березня «Армію FM» почав ретранслювати супутниковий телеканал Vintage TV на своїй другій звуковій доріжці.

Перед тим, 11 лютого, Нацрада зареєструвала Центральну телерадіостудію Міністерства оборони України як суб’єкт інформаційної діяльності та замовила за її запитом для радіостанції «Армія FM» прорахунок частот в ФМ-діапазоні в трьох містах Донецької області (Бахмут, Костянтинівка, Волноваха) та в Києві.

8 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала дозволи на тимчасове мовлення в зоні проведення антитерористичної операції чотирьом радіокомпаніям - «FM Галичина», Radio1.ua, «Армія ФМ» і «Громадське радіо».

На фото - під час презентації

Фото: сайт Маріупольської міськради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2543
Читайте також
17.10.2019 12:51
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 549
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду