Держсекретарем Мінінформполітики стане заступник Стеця

Держсекретарем Мінінформполітики стане заступник Стеця

16 Листопада 2016
1224
16 Листопада 2016
18:05

Держсекретарем Мінінформполітики стане заступник Стеця

1224
Заступник міністра інформаційної політики (МІП), керівник апарату міністерства Артем Біденко виграв конкурс на посаду держсекретаря МІП.
Держсекретарем Мінінформполітики стане заступник Стеця
Держсекретарем Мінінформполітики стане заступник Стеця

Про це повідомляє «Дзеркало тижня».

У конкурсі брали участь чотири кандидати. Комісія вищого корпусу державної служби рекомендувала Кабміну призначити державні секретарем міністерства інформаційної політики чинного заступника голови відомства Артема Біденка.

«Артема Ігоровича ми вітаємо з перемогою на посаду держсекретаря Міністерства інформаційної політики», - сказав член комісії, голова Національного агентства з питань державної служби Костянтин Ващенко, оголошуючи результати конкурсу, який проходив у вівторок, 15 листопада.

Артем Біденко набрав 12,63 бали за результатами тестування, вирішення ситуативних завдань та співбесіди. Його конкурент - завідувач сектору зв'язків з громадськістю та координації роботи з органами влади Мінінформполітики Геннадій Семенченко набрав 8,22 бали.

Через те, що Геннадій Семенченко набрав менше 0,5 бала за однією з компетенцій, Комісія не стала рекомендувати його в якості запасного кандидата.

Як повідомила членкиня комісії, народна депутатка від «Батьківщини» Альона Шкрум у Facebook, у конкурсі лише два з чотирьох кандидатів на посаду держсекретаря МІП успішно здали тест на знання законодавства.

«Друзі, розчарована дуже кандидатами. Міністерством теж розчарувало давно, але все ж таки...В країні стільки талановитих піарників, журналістів, з досвідом роботи.... де ви всі? Зарплата у 35 тис. гривень мінімум + можливі європейські доплати, цікава робота, красивий кабінет в АПУ на Банковій... І що? Розумію зневірення, але ось - реально прозорий конкурс, і обирати - немає з кого.
Ви розраховуєте, що хтось за вас зробить реформи..?
Сумно», - написала вона.

Нагадаємо, у лютому 2015 року Кабінет Міністрів України призначив заступником міністра - керівником апарату Артема Біденка. Він був призначений влітку 2014 року начальником управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації. Колишній голова Асоціації зовнішньої реклами України обіцяв навести порядок на вулицях міста та створити зручні для бізнесу і киян правила розміщення реклами в столиці.

10 листопада заступник міністра інформаційної політики - керівник апарату Артем Біденко заявив, що конструкція нової телевежі на горі Карачун поблизу Слов’янська (Донецька область) готова до експлуатації і почне мовлення протягом тижня-двох.  5 липня Президент України Петро Порошенко заявив, що телевежа на Карачуні має бути відбудована через два місяці й більшого терміну він не дає.

На фото – засідання комісії

Фото: Facebook Альони Шкрум

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1224
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду