«1+1» покаже оновлений «Вечірній Київ»

«1+1» покаже оновлений «Вечірній Київ»

26 Вересня 2016
1282
26 Вересня 2016
15:09

«1+1» покаже оновлений «Вечірній Київ»

1282
14 жовтня на телеканалі «1+1» стартує новий сезон розважального шоу «Вечірній Київ», в якому з’являться нові рубрики
«1+1» покаже оновлений «Вечірній Київ»
«1+1» покаже оновлений «Вечірній Київ»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Тепер в програмі буде ще більше гумору, яскравих історій і навіть міні-серіалів. Оновлений формат «Вечірнього Києва» постане глядачам каналу «1+1» в новому «одязі» з новими декораціями, новою структурою, але з колишнім ведучим – Володимиром Зеленським», – йдеться в релізі «1+1».

У «Вечірньому Києві» з'являться кілька нових рубрик – гумористичних іронічних кіноісторій з новими героями.

Одна з історій вийде в ефірі проекту під назвою «Козак Гавриляк» – це авторське короткометражне гумористичне кіно в жанрі український політичний артхаос, з одним героєм, роль якого виконає Євген Кошовий. Друга – політичний комедійний ситком «Дурчев», в основі якого лежить робота передвиборного штабу Юрія Анатолійовича Дурчева, образ якого відомий з рубрики «Чисто News», в головній ролі – Юрій Корявченков. Третя кіноісторія – це пародія на популярний американський серіал «Гра престолів». Українські політики представлені у вигляді прототипів героїв оригінальної версії.

Незмінним в «Вечірньому Києві» залишиться гумористичний анімаційний серіал «Казкова Русь».

Нагадаємо, на початку вересня на каналі «1+1» стартував новий сезон гумористично-інформаційної передачі «Чисто News» з ведучими Володимиром Зеленським та Валерієм Жидковим.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду