detector.media
26.09.2016 15:09
«1+1» покаже оновлений «Вечірній Київ»
«1+1» покаже оновлений «Вечірній Київ»
14 жовтня на телеканалі «1+1» стартує новий сезон розважального шоу «Вечірній Київ», в якому з’являться нові рубрики

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Тепер в програмі буде ще більше гумору, яскравих історій і навіть міні-серіалів. Оновлений формат «Вечірнього Києва» постане глядачам каналу «1+1» в новому «одязі» з новими декораціями, новою структурою, але з колишнім ведучим – Володимиром Зеленським», – йдеться в релізі «1+1».

У «Вечірньому Києві» з'являться кілька нових рубрик – гумористичних іронічних кіноісторій з новими героями.

Одна з історій вийде в ефірі проекту під назвою «Козак Гавриляк» – це авторське короткометражне гумористичне кіно в жанрі український політичний артхаос, з одним героєм, роль якого виконає Євген Кошовий. Друга – політичний комедійний ситком «Дурчев», в основі якого лежить робота передвиборного штабу Юрія Анатолійовича Дурчева, образ якого відомий з рубрики «Чисто News», в головній ролі – Юрій Корявченков. Третя кіноісторія – це пародія на популярний американський серіал «Гра престолів». Українські політики представлені у вигляді прототипів героїв оригінальної версії.

Незмінним в «Вечірньому Києві» залишиться гумористичний анімаційний серіал «Казкова Русь».

Нагадаємо, на початку вересня на каналі «1+1» стартував новий сезон гумористично-інформаційної передачі «Чисто News» з ведучими Володимиром Зеленським та Валерієм Жидковим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY