Стала відома дата прем'єри «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1»

Стала відома дата прем'єри «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1»

15 Вересня 2016
1347
15 Вересня 2016
15:50

Стала відома дата прем'єри «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1»

1347
Прем'єра дитячого вокального проекту «Голос.Діти-3» відбудеться 2 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1». Тренерами третього сезону стануть Тіна Кароль, Потап і Monatik.
Стала відома дата прем'єри «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1»
Стала відома дата прем'єри «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Історії маленьких учасників «Голос.Діти-3» мотивують нас з оптимізмом дивитися в майбутнє. Вони приходять на проект з певною метою, щось сказати світові і країні, висловити свою думку. Мрія потрапити на сцену «Голос.Діти» - це дуже хороший стимул для дітей займатися, працювати і самовдосконалюватися», - говорить психолог проекту Марина Гуменюк.

Телеканал зазначає, що на «сліпі прослуховування» в цьому сезоні прийшла дочка «кварталівця» Євгена Кошового Варвара,  а також Саша Подолян, який минулого року брав участь у дитячому проекті «Маленькі гіганти».

«З прем'єрою «Голос.Діти-3» 2 жовтня стартує Рік Голосу на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни»», зазначено в релізі.

Над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту – Руслан Квінта. Ведучі проекту – Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Нагадаємо, телеканал «1+1» розпочав зйомки другого сезону реаліті-шоу «На ножах» з ведучою Ольгою Фреймут і ресторатором Дімою Борисовим. Прем’єра відбудеться навесні 2017 року.

17 вересня на телеканалі «1+1» стартує дванадцятий сезон гумористичного шоу «Розсміши коміка», головний приз у якому складає 50 тис. грн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1347
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду