detector.media
15.09.2016 15:50
Стала відома дата прем'єри «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1»
Стала відома дата прем'єри «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1»
Прем'єра дитячого вокального проекту «Голос.Діти-3» відбудеться 2 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1». Тренерами третього сезону стануть Тіна Кароль, Потап і Monatik.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Історії маленьких учасників «Голос.Діти-3» мотивують нас з оптимізмом дивитися в майбутнє. Вони приходять на проект з певною метою, щось сказати світові і країні, висловити свою думку. Мрія потрапити на сцену «Голос.Діти» - це дуже хороший стимул для дітей займатися, працювати і самовдосконалюватися», - говорить психолог проекту Марина Гуменюк.

Телеканал зазначає, що на «сліпі прослуховування» в цьому сезоні прийшла дочка «кварталівця» Євгена Кошового Варвара,  а також Саша Подолян, який минулого року брав участь у дитячому проекті «Маленькі гіганти».

«З прем'єрою «Голос.Діти-3» 2 жовтня стартує Рік Голосу на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни»», зазначено в релізі.

Над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту – Руслан Квінта. Ведучі проекту – Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Нагадаємо, телеканал «1+1» розпочав зйомки другого сезону реаліті-шоу «На ножах» з ведучою Ольгою Фреймут і ресторатором Дімою Борисовим. Прем’єра відбудеться навесні 2017 року.

17 вересня на телеканалі «1+1» стартує дванадцятий сезон гумористичного шоу «Розсміши коміка», головний приз у якому складає 50 тис. грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY