«Квартал-95» не висміював Україну за кордоном – Зеленський

«Квартал-95» не висміював Україну за кордоном – Зеленський

12 Вересня 2016
4283
12 Вересня 2016
09:31

«Квартал-95» не висміював Україну за кордоном – Зеленський

4283
Лідер гумористичної групи «Студія «Квартал-95» Володимир Зеленський заперечує, що у виступі в латвійській Юрмалі він і його колеги висміювали Україну
«Квартал-95» не висміював Україну за кордоном – Зеленський
«Квартал-95» не висміював Україну за кордоном – Зеленський

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Жарт, який викликав бурхливе обговорення, не має двох або трьох сенсів. Суть цієї репризи проста: достатньо брати кредиты, за які відповідати нашим дітям, онукам і тим, хто буде жити після нас і нести відповідальність за всі ті бридкі справи, які творимо ми... Це жарт про вчинки наших правителів, нашої влади, не про людей і не про нашу країну. Так що не потрібно вважати себе культурними археологами і шукати в творчості кварталу те, чого немає і ніколи не буде», - написав шоумен.

Так Зеленський відреагував на критику виступу «Кварталу-95» у місті Юрмалі в Латвії. Зокрема, радник президента Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook назвав команду Зеленського «покидьками».

«Фестиваль, який буде 4 дні знайомити вас з українською культурою. Так, ми народ, у якого культури вистачає всього лише на 4 дні. Це з виступу покидьків…», - написав він.

На фото – Володимир Зеленський

Фото: aktsent.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4283
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Liza
2781 дн. тому
Зелинский, ты потеряял чувство дозволенного. Ты мог рассказать, даже с тем же юмором, про наших парней, что защищают нашу Украину, но ты пустой сосуд, ты предпочитаешь ржать над ними. Читала, что ты, как последний трус, отмазался от призыва и продолжаешь беззаботно скалить зубы. Ты юмор сделал политикой, но политиком. так и не стал. Не дано тебе думать, ты умеешь только ржать. Ты с препятствиями организовол этот концерт? А для чего? Что бы унижать украинцев перед всем бывшим совком? Жаль, что ты так и не понял того, что ты сделал! Я уже давно перестала смотреть ваши дешевые шоу, а сейчас и подавно. Юмор топорный, как у дешевой проститутки. Так, кажется ты назвало Украину?
Андрій
2781 дн. тому
Скільки не намагайся вирівняти цього "кривого рога", а воно яким було таким і залишається. Чмо периферійне.
гость
2781 дн. тому
Странно и смешно читать "праведные негодования" этого общества о "проектах" которое оно же и породило. Вменяемые люди никогда и не смотрели в сторону этого примитивно-развлекательного выкидыша, а вот аншлаги на их выступлениях явно и красноречиво говорят о уровне развития нации. Поэтому ничего удивительного в том, что антипатриотичное сравнение вполне объективно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду