Cultprostir збирає гроші на розвиток проекту

Cultprostir збирає гроші на розвиток проекту

27 Серпня 2016
1178
27 Серпня 2016
17:00

Cultprostir збирає гроші на розвиток проекту

1178
Онлайн-платформа Cultprostir звернулася до краудфандінгу, аби зібрати кошти на розширення команди співробітників, числа авторів, на розвиток техпідтримки, дизайну, SMM і SEO.
Cultprostir збирає гроші на розвиток проекту
Cultprostir збирає гроші на розвиток проекту

Про це йдеться у повідомленні проекту cultprostir.ua у Facebook.

Редакція нагадує, що проекту два роки, і за цей час щільність подій в культурному полі зросла. «Потік інформації, яка до нас надходить і заслуговує на аналіз, обробку, перетворення на якісний медіа-контент, перевищує межі можливого для нас. В українському мистецтві та суспільстві в цілому - багато справжньою повнокровного життя, було б бажання його бачити. У нас багато бажання і дефіцит ресурсу», - повідомляє команда проекту.

Онлайн-платформі Cultprostir потрібні кошти на розширення команди і замовлення матеріалів. «Щоб зроблена нами робота не складалася «в стіл», а потрапляла до якомога більшої аудиторії, нам потрібна більш якісна техпідтримка, робота з SMM і SEO. Щоб робити матеріали цікавішими і сучаснішими, потрібні зміни в функціоналі і дизайні», - йдеться в оголошенні.

Команда збирає кошти на три місяці роботи в новому режимі і далі розраховує на підтримку фондів і приватних осіб, з якими зараз ведуться переговори.

«У разі вдалої кампанії, почнемо оновлюватися вже у вересні», - повідомляє редакція.

Для тих, хто підтримає проект, команда онлайн-платформи приготувала подарунки. «Ми постаралися, щоб ваша допомога не залишилася "безкарною" - у нас чимало різних презентів. CD, журнали, квитки в кіно, ексклюзивні подарункові комплекти, фотоальбоми, унікальна енциклопедія українського декоративного мистецтва. За те, що у нас є можливість дякувати вам, хочемо сказати спасибі з великої літери "С" Jamala Jamaladynova, Денису Козловському, Anaid Agadjanova, Arthouse Traffic», - повідомляє команда проекту.

Редакція також дякує команді Спільнокошт - колективне фінансування проектів і особисто Світлані Колодій, які надали майданчик для кампанії збору коштів.

Наразі на сайті «Велика ідея» зазначено, що на підтримку проекту зібрано 59 611 грн. з 345 тис. грн. потрібних.

Читайте також статтю «Шеф-редактор Cultprostir.ua Ігор Панасов: «Зі словом «культура» приблизно така ситуація, як зі словом «комунізм»».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду