detector.media
27.08.2016 17:00
Cultprostir збирає гроші на розвиток проекту
Cultprostir збирає гроші на розвиток проекту
Онлайн-платформа Cultprostir звернулася до краудфандінгу, аби зібрати кошти на розширення команди співробітників, числа авторів, на розвиток техпідтримки, дизайну, SMM і SEO.

Про це йдеться у повідомленні проекту cultprostir.ua у Facebook.

Редакція нагадує, що проекту два роки, і за цей час щільність подій в культурному полі зросла. «Потік інформації, яка до нас надходить і заслуговує на аналіз, обробку, перетворення на якісний медіа-контент, перевищує межі можливого для нас. В українському мистецтві та суспільстві в цілому - багато справжньою повнокровного життя, було б бажання його бачити. У нас багато бажання і дефіцит ресурсу», - повідомляє команда проекту.

Онлайн-платформі Cultprostir потрібні кошти на розширення команди і замовлення матеріалів. «Щоб зроблена нами робота не складалася «в стіл», а потрапляла до якомога більшої аудиторії, нам потрібна більш якісна техпідтримка, робота з SMM і SEO. Щоб робити матеріали цікавішими і сучаснішими, потрібні зміни в функціоналі і дизайні», - йдеться в оголошенні.

Команда збирає кошти на три місяці роботи в новому режимі і далі розраховує на підтримку фондів і приватних осіб, з якими зараз ведуться переговори.

«У разі вдалої кампанії, почнемо оновлюватися вже у вересні», - повідомляє редакція.

Для тих, хто підтримає проект, команда онлайн-платформи приготувала подарунки. «Ми постаралися, щоб ваша допомога не залишилася "безкарною" - у нас чимало різних презентів. CD, журнали, квитки в кіно, ексклюзивні подарункові комплекти, фотоальбоми, унікальна енциклопедія українського декоративного мистецтва. За те, що у нас є можливість дякувати вам, хочемо сказати спасибі з великої літери "С" Jamala Jamaladynova, Денису Козловському, Anaid Agadjanova, Arthouse Traffic», - повідомляє команда проекту.

Редакція також дякує команді Спільнокошт - колективне фінансування проектів і особисто Світлані Колодій, які надали майданчик для кампанії збору коштів.

Наразі на сайті «Велика ідея» зазначено, що на підтримку проекту зібрано 59 611 грн. з 345 тис. грн. потрібних.

Читайте також статтю «Шеф-редактор Cultprostir.ua Ігор Панасов: «Зі словом «культура» приблизно така ситуація, як зі словом «комунізм»».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY