На Новому каналі стартує другий сезон реаліті «Половинки»

На Новому каналі стартує другий сезон реаліті «Половинки»

4 Серпня 2016
3149
4 Серпня 2016
12:45

На Новому каналі стартує другий сезон реаліті «Половинки»

3149
23 серпня на Новому каналі відбудеться прем'єра другого сезону реаліті «Половинки»
На Новому каналі стартує другий сезон реаліті «Половинки»
На Новому каналі стартує другий сезон реаліті «Половинки»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 «На кастингах цього року побувало близько 3000 охочих. У цьому сезоні ми почули ще більшу кількість неймовірних життєвих перипетій, надихаючих історій, познайомилися з дуже сильними, яскравими, харизматичними людьми. Наша програма про кохання. Наші герої знаходять своє кохання або у проекті, або вже після закінчення зйомок», – розказав керівник проекту Марина Гостра.  

Окрім Наталі Холоденко, в другому сезоні з’явився новий експерт – Володимир Науменко.

Також, як повідомляє телеканал, збільшився хронометраж програми і кількість епізодів.

«Ми виділяємо час, щоб точково «полікувати» людину, щоб герой встиг отримати необхідну психологічну терапію. Як показує досвід спілкування з такими людьми, справа не в нозі, якої немає або в інший фізіологічній особливості. Справа в травмах душі, які завдали люди: однокласники у школі, брат, сестра або навіть мама. Ми копаємо в минуле людини, розшукуючи кривдника. Ми знаходимо ситуацію, яка стала перепоною повноцінно жити, кохати. І працюємо над тим, щоб наш герой відпустив цю ситуацію і вибачив кривдника. Це будуть значно жорсткіші опрацювання, ніж у першому сезоні. Більше сліз і болю. Та значно більше й щастя у кінці. Чистого і світлого щастя, не приправленого дитячими образами і болем. До кінця проекту у нас будуть «народжуватися» нові люди. Це серйозний замах, і в експертів суттєво додалося роботи. А ще в нас змінилася локація фінальної зустрічі. Тепер це неймовірне і романтичне місце. Нагадує декорацію красивого весілля», – розказала керівник творчого об'єднання Лора Мальцева.

Прем'єра реаліті «Половинки» відбудеться 23 серпня о 19:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, 25 серпня о 19:00 на Новому каналі вийде перший епізод реаліті «Кохання на виживання», зйомки якого проходили в Таїланді. Раніше Новий канал анонсував про старт третього сезону проекту «Супермодель по-українськи», який вийде в ефір телеканалу 26 серпня о 19:00.

Фото: Новий канал

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3149
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду