detector.media
04.08.2016 12:45
На Новому каналі стартує другий сезон реаліті «Половинки»
На Новому каналі стартує другий сезон реаліті «Половинки»
23 серпня на Новому каналі відбудеться прем'єра другого сезону реаліті «Половинки»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 «На кастингах цього року побувало близько 3000 охочих. У цьому сезоні ми почули ще більшу кількість неймовірних життєвих перипетій, надихаючих історій, познайомилися з дуже сильними, яскравими, харизматичними людьми. Наша програма про кохання. Наші герої знаходять своє кохання або у проекті, або вже після закінчення зйомок», – розказав керівник проекту Марина Гостра.  

Окрім Наталі Холоденко, в другому сезоні з’явився новий експерт – Володимир Науменко.

Також, як повідомляє телеканал, збільшився хронометраж програми і кількість епізодів.

«Ми виділяємо час, щоб точково «полікувати» людину, щоб герой встиг отримати необхідну психологічну терапію. Як показує досвід спілкування з такими людьми, справа не в нозі, якої немає або в інший фізіологічній особливості. Справа в травмах душі, які завдали люди: однокласники у школі, брат, сестра або навіть мама. Ми копаємо в минуле людини, розшукуючи кривдника. Ми знаходимо ситуацію, яка стала перепоною повноцінно жити, кохати. І працюємо над тим, щоб наш герой відпустив цю ситуацію і вибачив кривдника. Це будуть значно жорсткіші опрацювання, ніж у першому сезоні. Більше сліз і болю. Та значно більше й щастя у кінці. Чистого і світлого щастя, не приправленого дитячими образами і болем. До кінця проекту у нас будуть «народжуватися» нові люди. Це серйозний замах, і в експертів суттєво додалося роботи. А ще в нас змінилася локація фінальної зустрічі. Тепер це неймовірне і романтичне місце. Нагадує декорацію красивого весілля», – розказала керівник творчого об'єднання Лора Мальцева.

Прем'єра реаліті «Половинки» відбудеться 23 серпня о 19:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, 25 серпня о 19:00 на Новому каналі вийде перший епізод реаліті «Кохання на виживання», зйомки якого проходили в Таїланді. Раніше Новий канал анонсував про старт третього сезону проекту «Супермодель по-українськи», який вийде в ефір телеканалу 26 серпня о 19:00.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY