На Новому каналі стартує третій сезон проекту «Супермодель по-українськи»

На Новому каналі стартує третій сезон проекту «Супермодель по-українськи»

1 Серпня 2016
2589
1 Серпня 2016
14:30

На Новому каналі стартує третій сезон проекту «Супермодель по-українськи»

2589
Новий канал повідомляє про старт третього сезону проекту «Супермодель по-українськи», який вийде в ефір телеканалу 26 серпня о 19:00
На Новому каналі стартує третій сезон проекту «Супермодель по-українськи»
На Новому каналі стартує третій сезон проекту «Супермодель по-українськи»

Про це йдеться у прес-релізі Нового каналу.

Як повідомляється, цього року експерти Соня Плакидюк, Сергій Нікітюк і Річард Горн під час кастингу набиратимуть кожен свою свою команду учасниць.

«На кастингах минулих сезонів Соня, Річард і Сергій, бувало, не могли дійти спільної думки і відмовляли хорошим дівчатам. Тому після чергової суперечки між експертами ми пішли на експеримент – кожен із них набирав у свою команду по 10 людей. Потім влаштовував їм випробування. І кращих представляв ведучій Аллі Костромічовій», – розповів керівник Творчого об'єднання,  яке займається зйомками реаліті, Олексій Гладушевський.

За словами керівника проекту Андрія Оленіча, на попередні кастинги цього року прийшло  вдвічі більше, ніж минулого року – 16 тисяч людей, 200 з яких потрапили на кастинг до експертів.

«Серед них пані Плакидюк шукала гарні обличчя, Річард – яскраві характери, а Сергій – модельний потенціал», – йдеться в релізі.

За словами пана Гладушевського, новий сезон відрізняється складнішими конкурсами.

«Народ будемо дивувати складними психологічними випробуваннями, яскравими дівчатами і об'ємною соціальною складовою», – зазначив він.

Також прес-служба телеканалу повідомляє, що цього року в одному з епізодів «Супермоделі по-українськи» з'явиться співак Monatik, а один із головних призів буде безпосередньо пов'язаний із Ukrainian Fashion Week – головною модною подією України.

Третій сезон шоу «Супермодель по-українськи» стартує на Новому каналі 26 серпня о 19:00.

Нагадаємо, Новий канал знімає романтичне реаліті «Кохання на виживання», яке вийде в ефір восени. Проект є власною розробкою мовника, повідомляє прес-служба Нового каналу.

До осіннього сезону Новий канал готує шоу «Зірки під гіпнозом» за французьким форматом Stars Sous Hypnose виробництва творчого об’єднання на чолі з Оленою Маторіною та другий сезон серіаліті «Київ вдень і вночі» виробництва творчого об'єднання під керівництвом Ксенії Бугримової.

Фото: Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2589
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду