Ляшко заявив, що NewsOne закриває його програму через політичний тиск (ВІДЕО)

Ляшко заявив, що NewsOne закриває його програму через політичний тиск (ВІДЕО)

9 Липня 2016
3224

Ляшко заявив, що NewsOne закриває його програму через політичний тиск (ВІДЕО)

3224
Програма «Правда Ляшка», яка виходила по суботах в ефірі телеканалу NewsOne, і ведучим якої був лідер Радикальної партії, більше не буде транслюватися.
Ляшко заявив, що NewsOne закриває його програму через політичний тиск (ВІДЕО)
Ляшко заявив, що NewsOne закриває його програму через політичний тиск (ВІДЕО)

Про це в кулуарах Верховної Ради заявив сам Олег Ляшко, йдеться в сюжеті каналу NewsOne.

«Очевидно, багато хто з вас звернув увагу, що на телеканалі NewsOne з травня місяця виходить моя программа "Правда Ляшка". Вчора мене повідомили про те, що вони зупиняють цю співпрацю, і з цієї суботи – традиційно о 9-й виходила «Правда Ляшка» - вони не зможуть більше випускати мою програму. Я знаю, що шановний телеканал NewsOne відмовився від випуску моєї програми з однієї причини - через політичний тиск на редакцію та на коллектив цього телеканалу. Їм поставили умову - або ви зупиняєте випускати "Правди Ляшка", або ми вас закриємо, позбавимо ліцензії, якісь там інші погрози. Зараз наслана туди перевірка, тому вони були вимушені відмовитися від співпраці зі мною. Безумовно, мені дуже прикро, що ми тільки почали цю співпрацю, але відразу ж, через місяць з «хвостиком» припинили», - сказав Олег Ляшко.

За словами лідера Радикальної партії, відмова телеканалу транслювати його програму свідчить про політичну цензуру в країні і політичний тиск.

«Влада перекриває, як раніше були наїзди на «112 канал», на  NewsOne  через мою передачу, до цього Шустеру заборонили виходити на цілому ряді каналів, будь-які можливості донесення альтернативної, критичної інформації про діяльність цієї влади. Тому я звертаю увагу суспільства на політичну цензуру, на наступ на свободу слова, на переслідування незалежних ЗМІ і обмеження свободи слова в Україні», - додав нардеп.

Останній випуск програми «Правда Ляшка» «Чи зможете ви оплачувати нові комунальні тарифи?» вийшов в ефірі 2 липня.

«Детектор медіа» звертається до телеканалу за коментарем до заяви нардепа.

Нагадаємо, 21 травня о 21.00 на NewsOne у прямому эфірі вийшов пілотний випуск програми «Правда Ляшка».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3224
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду