Грановський заявляє, що не брав гроші регіоналів для «Інтера»

Грановський заявляє, що не брав гроші регіоналів для «Інтера»

31 Травня 2016
1697
31 Травня 2016
18:00

Грановський заявляє, що не брав гроші регіоналів для «Інтера»

1697
Політтехнолог Володимир Грановський стверджує, що не отримував два мільйони доларів із «чорної каси» Партії регіонів у 2012 році для розміщення піар-матеріалів на каналі «Інтер». Він також заявив, що викладені на «Українській правді» документи із підписами осіб, які отримували гроші від ПР, є «компіляцією».
Грановський заявляє, що не брав гроші регіоналів для «Інтера»
Грановський заявляє, що не брав гроші регіоналів для «Інтера»

Про це він заявив у коментарі програмі «Схеми» (спільний проект «Радіо Свобода» і телеканалу «UA:Перший»), повідомляє «Радіо Свобода».

«Я не працював на Партію регіонів ніколи. У 2012 році і по цей день неформальним куратором новин на «Інтері» був Ігор Шувалов і його політичний бос Сергій Льовочкін. Саме Шувалов запустив дезінформацію в ЗМІ, що я автор плакату про три сорти (українців – Ред.). У мене немає ніяких стосунків з каналом «Інтер» з того моменту, коли я пішов звідти у 2006 році», – заявив Володимир Грановський.

Нагадаємо, в оприлюднених «Українською правдою» документах фігурує прізвище В.Грановського, якому нібито було видано 2 млн. дол. з призначенням платежу «PR на телеканалі «Інтер», датований 8 червня 2012 року.

Політтехнолог переконаний, що йдеться про «якісну компіляцію». «Реальні документи склеєні з симулянтами. У нашій роботі це стандартний прийом», – стверджує Володимир Грановський.

На запитання, чи це його почерк у «чорній бухгалтерії» Партії регіонів і чи отримував він від ПР 2 млн.дол., політтехнолог відповів: «Я не отримував жодної гривні. І не міг формально навіть отримувати, оскільки не мав і не міг мати жодних контактів із людьми, які працювали на «Інтері» і які працюють до цього часу».

Видання нагадує, що Володимир Грановський відомий своїми заявами про те , що угруповання «ДНР» і «ЛНР» не є сепаратизмом, а продовженням розпаду Радянського Союзу.

Детальний аналіз оприлюднених документів Партії регіонів вийде у програмі «Схеми» у четвер о 21.50 на «UA:Першому» каналі і сайті Радіо Свобода.

Нагадаємо, записи у книзі витрат Партії регіонів, яку оприлюднили колишній журналіст, нині народний депутат («БПП») Сергій Лещенко і екс-заступник глави СБУ Віктор Трепак, свідчать, що Партія регіонів з червня до жовтня 2012 року витратила «на політику» 66 млн.дол., частина з них – на піар на центральних українських телеканалах та в регіональних ЗМІ.

Фото: «Українська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1697
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду