Оновлено сайт Постійного представництва України при ООН

Оновлено сайт Постійного представництва України при ООН

4 Березня 2016
960
4 Березня 2016
11:59

Оновлено сайт Постійного представництва України при ООН

960
Міністерство закордонних справ України та Український кризовий медіа-центр презентували новий веб-сайт Постійного представництва України при ООН.
Оновлено сайт Постійного представництва України при ООН
Оновлено сайт Постійного представництва України при ООН

Про це повідомляє прес-служба УКМЦ.

На оновленому сайті висвітлюватиметься діяльність України як непостійного члена Ради Безпеки ООН в 2016-2017 роках. Також там публікуватимуться виступи української делегації та основні документи Ради Безпеки ООН.

На презентації повідомили, що сучасна навігація і новий інтерфейс зробили сайт більш функціональним: користувачі зможуть легко знаходити інформацію щодо пріоритетів членства України в Раді Безпеки ООН, заходів у контексті протидії російській агресії, діяльності України в інших органах ООН та міжнародних миротворчих місіях.

«Ми дуже вдячні Українському кризовому медіа-центру за надану допомогу у створенні нового веб-сайту для нашого представництва з нагоди початку членства України в Раді Безпеки ООН. Для нас принципово важливо, аби українська та міжнародна аудиторії чітко розуміли, чим займається українська делегація у цьому важливому органі. Запрошую журналістів, дипломатів, фахівців і просто зацікавлених користувачів відстежувати останні новини про роботу делегації України в Раді Безпеки та інші події в ООН», - зазначив постійний представник України при ООН Володимир Єльченко.

Член правління ГО «Український кризовий медіа-центр» Геннадій Курочка зазначив, що  протягом останніх двох років організація плідно співпрацювала з Представництвом України при ООН. У 2014 році вони реалізували проект UN Hundred під час Генеральної асамблеї ООН, і вже у 2015 році – UN Hundred. Crimea Challenge.

«Ми вважаємо, що створення нового сайту представництва є важливим саме сьогодні, коли наша держава має можливість впливати на глобальні процеси у світі у статусі непостійного члена Ради Безпеки ООН», - додав він.

Фото - скріншот сайту ukraineun.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду