detector.media
04.03.2016 11:59
Оновлено сайт Постійного представництва України при ООН
Оновлено сайт Постійного представництва України при ООН
Міністерство закордонних справ України та Український кризовий медіа-центр презентували новий веб-сайт Постійного представництва України при ООН.

Про це повідомляє прес-служба УКМЦ.

На оновленому сайті висвітлюватиметься діяльність України як непостійного члена Ради Безпеки ООН в 2016-2017 роках. Також там публікуватимуться виступи української делегації та основні документи Ради Безпеки ООН.

На презентації повідомили, що сучасна навігація і новий інтерфейс зробили сайт більш функціональним: користувачі зможуть легко знаходити інформацію щодо пріоритетів членства України в Раді Безпеки ООН, заходів у контексті протидії російській агресії, діяльності України в інших органах ООН та міжнародних миротворчих місіях.

«Ми дуже вдячні Українському кризовому медіа-центру за надану допомогу у створенні нового веб-сайту для нашого представництва з нагоди початку членства України в Раді Безпеки ООН. Для нас принципово важливо, аби українська та міжнародна аудиторії чітко розуміли, чим займається українська делегація у цьому важливому органі. Запрошую журналістів, дипломатів, фахівців і просто зацікавлених користувачів відстежувати останні новини про роботу делегації України в Раді Безпеки та інші події в ООН», - зазначив постійний представник України при ООН Володимир Єльченко.

Член правління ГО «Український кризовий медіа-центр» Геннадій Курочка зазначив, що  протягом останніх двох років організація плідно співпрацювала з Представництвом України при ООН. У 2014 році вони реалізували проект UN Hundred під час Генеральної асамблеї ООН, і вже у 2015 році – UN Hundred. Crimea Challenge.

«Ми вважаємо, що створення нового сайту представництва є важливим саме сьогодні, коли наша держава має можливість впливати на глобальні процеси у світі у статусі непостійного члена Ради Безпеки ООН», - додав він.

Фото - скріншот сайту ukraineun.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY