Яценюк заявив про пряму трансляцію засідань Кабміну

Яценюк заявив про пряму трансляцію засідань Кабміну

12 Лютого 2016
1293
12 Лютого 2016
11:37

Яценюк заявив про пряму трансляцію засідань Кабміну

1293
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що засідання Кабінету міністрів України відтепер транслюватимуться повністю в прямому ефірі.
Яценюк заявив про пряму трансляцію засідань Кабміну
Яценюк заявив про пряму трансляцію засідань Кабміну

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Як і було оголошено, сьогодні відбудеться перше засідання Кабінету міністрів, яке транслюватиметься від першої до останньої хвилини в прямому ефірі. Прошу поставитися з розумінням. Це досить тривала процедура, але, сподіваюся, це дозволить країні і громадськості повністю бачити прозорість прийняття рішення урядом країни», - зазначив прем'єр-міністр, відкриваючи в четвер, 11 лютого, засідання Кабміну із звернення до представників ЗМІ.

Арсеній Яценюк додав, що протягом всього засідання представники ЗМІ можуть постійно перебувати в будівлі Кабміну. Він запропонував визначити формат, в якому їм буде зручніше стежити за засіданням.

«Інтерфакс-Україна» зазначає, що, незважаючи на заяву прем’єра, Кабінет міністрів України проводить кілька засідань на тиждень, які для преси закриті.

Нагадаємо, міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив у лютому, що ключовими завданнями на 2016 рік він та його міністерство бачить у закінченні реформи системи іномовлення України та реалізації реформи урядових комунікацій.

 

Фото - varota.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1293
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду