detector.media
12.02.2016 11:37
Яценюк заявив про пряму трансляцію засідань Кабміну
Яценюк заявив про пряму трансляцію засідань Кабміну
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що засідання Кабінету міністрів України відтепер транслюватимуться повністю в прямому ефірі.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Як і було оголошено, сьогодні відбудеться перше засідання Кабінету міністрів, яке транслюватиметься від першої до останньої хвилини в прямому ефірі. Прошу поставитися з розумінням. Це досить тривала процедура, але, сподіваюся, це дозволить країні і громадськості повністю бачити прозорість прийняття рішення урядом країни», - зазначив прем'єр-міністр, відкриваючи в четвер, 11 лютого, засідання Кабміну із звернення до представників ЗМІ.

Арсеній Яценюк додав, що протягом всього засідання представники ЗМІ можуть постійно перебувати в будівлі Кабміну. Він запропонував визначити формат, в якому їм буде зручніше стежити за засіданням.

«Інтерфакс-Україна» зазначає, що, незважаючи на заяву прем’єра, Кабінет міністрів України проводить кілька засідань на тиждень, які для преси закриті.

Нагадаємо, міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив у лютому, що ключовими завданнями на 2016 рік він та його міністерство бачить у закінченні реформи системи іномовлення України та реалізації реформи урядових комунікацій.

 

Фото - varota.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY