21 жовтня - журналістів запрошують на Київські міські передвиборчі публічні дебати

19 Жовтня 2015
1360
19 Жовтня 2015
15:02

21 жовтня - журналістів запрошують на Київські міські передвиборчі публічні дебати

1360
21 жовтня - журналістів запрошують на Київські міські передвиборчі публічні дебати

21 жовтня (середа) з 9.00 до 12.00 відбудуться Київські міські передвиборчі публічні дебати. (реєстрація з 9.00, початок - 9.30).

 

Місце проведення: Київ, ТРЦ Gulliver, 7 этаж (площа Спортивна, 1а), Кінотеатр «Оскар».

 

Громадянська Платформа Нова Країна та Ініціатива 21 листопада організовують публічні дебати для інформування громадськості про справжні наміри кандидатів на посаду міського голови та депутатів міської ради. Дебатиповинні дати можливість командам, що йдуть на вибори дати свої варіанти відповідей з основних тем:

1.  Протидія корупції у Києві

2.  Електронне самоврядування та адміністративні послуги

3.  Політика забудови та оренди землі, МАФи, зовнішня реклама в місті

4.  Захист пам'яток історії та архітектури Києва

5.  Екологія / озеленення міста

6.  Безпека і муніципальна поліція

7.  Транспортна політика Києва.

8.  Розподіл бюджету

 

В дебатах беруть участь перші п'ятірки партій «Батьківщина», «Демократичний Альянс», «Рішучі Громадяни», «Самопоміч», «Сила Людей», «Солідарність», «УКРОП».

 

Дебати (публічна дискусія) партійних команд, що йдуть на вибори до Київради, відбуватимуться за наступними правилами.  До участі у публічній дискусії запрошуються 5 членів партійної команди. Бажано, але не обов'язково, щоб серед них був кандидат у мери. Всі члени партійної команди мусять бути зареєстрованими кандидатами на вибори Київради або мера (тобто участь сторонніх консультантів забороняється).

 

Публічна дискусія складається з 5 раундів. Кожен раунд - одне запитання. Ці 5 запитань визначаються опитуваннями організацій громадянського суспільства. Порядок запитань визначається жеребкуванням.

 

У кожному раунді на сцену виходить один із членів команди, аби дати відповідь на запитання цього раунду. Команда сама визначає, який з членів команди буде відповідати. Кожен член команди виходить на сцену лише один раз.

 

У кожному раунді команда має 3 хвилини. Перебільшення часу не дозволяється. Порядок виступів визначається жеребкуванням. Відповіді мають містити конкретні плани та пропозиції. Критика інших команд не допускається. У випадку порушення слово втрачається та негайно передається іншій команді.

 

Гості дискусії голосують зеленими чи червоними картками, висловлюючи своє ставлення до виступу команди.

 

Акредитація ЗМІ за телефоном: (063) 267 27 48, або поштою nk.pressa@gmail.com.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1360
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду