Три проекти Film.ua виборюють у Китаї «Золоту панду»

Три проекти Film.ua виборюють у Китаї «Золоту панду»

15 Вересня 2015
2076
15 Вересня 2015
13:46

Три проекти Film.ua виборюють у Китаї «Золоту панду»

2076
Три проекти Film.ua виборюють у Китаї «Золоту панду»
Три проекти Film.ua виборюють у Китаї «Золоту панду»

Два проекти виробництва Film.ua - детективний серіал «Нюхач» і драма «Метелики», а також телеверсія фільму «Незламна» - номіновані у Китаї в конкурсі International Gold Panda Awards for TV Drama («Золота панда») . Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Проекти змагаються в категорії Best Miniseries/Best Made-for-TV Movi. Конкурсна програма «Золота панда» проходить в рамках Sichuan TV Festival з 6 по 8 листопада в Сичуані (Китай).

 

У 2013-му році серіал «Ангели війни» спільного виробництва Film.ua, Pronto Film, Wise Vision також був номінований на Sichuan TV Festival.

 

Фестиваль Sichuan TV Festival заснованов 1991 році. Сьогодні це майданчик для представлення нових форматів і тем, створення нового контенту. Впродовж цих років він став одним із найавторитетніших телевізійних фестивалів в Азії і ефективною платформою для доступу до інформації про теле- і кіномаркетинг в Китаї. Фестиваль включає в себе кілька конкурсів у сфері серіалів, документальних та студентських фільмів, а також анімації.

 

Нагадаємо, виробники телеверсії «Незламної» - «Кінороб» і «Нові люди».

 

Як писала «Детектор медіа», телеверсія«Незламної» була номінована в категорії TV fiction на фестивалі Prix Europ.

 

Наприкінці квітня виконавиця ролі української снайперки Людмили Павличенко у фільмі «Незламна» російська акторка Юлія Пересільд здобула головний приз в номінації «Найкраща актриса» на 5-му Пекінському міжнародному кінофестивалі. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду