21 вересня – прем'єра у Києві документального фільму «Капелани»

14 Вересня 2015
2375
14 Вересня 2015
13:23

21 вересня – прем'єра у Києві документального фільму «Капелани»

2375
21 вересня – прем'єра у Києві документального фільму «Капелани»

21 вересня о 19.00 в столичному кінотеатрі «Україна» (Синя зала, вул. Городецького, 5) відбудеться прем'єрний показ документального фільму «Капелани» авторства Валентина Дігтяренка. Про це повідомляють організатори показу.

 

«Стрічка «Капелани» - спроба побачити війну в Україні очима священиків. Це чотири історії про тих, хто бореться за людські душі на передовій. У кожного з цих героїв свій шлях на Схід», - зазначається у прес-релізі заходу.

 

Робота над фільмом тривала понад рік. Географія зйомок - від Закарпаття до Донбасу, а також Польща, Німеччина та Франція.

 


 

На презентацію запрошені представники духовенства, громадські діячі, діячі культури. Попередньо підтвердили свою присутність віце-прем'єр міністр з гуманітарних питань - Міністр культури В'ячеслав Кириленко, глава УГКЦ Блаженніший Святослав. Фільм представлять продюсер Павло Казанцев та кінорежисер Валентин Дігтяренко.

 

На прем'єрі будуть присутні герої фільму - військові капелани, що несуть службу в зоні проведення АТО: отець Любомир Яворський, отець Андрій Зелінський, отець Ігор Федоришин, отець Іван Ісаєвич.

 

Після прем'єри фільм вийде у кінопрокат та буде представлений на телебаченні.

 

Більше інформації про фільм на сторінці у Facebook.

 

Попередня акредитація - у організаторів. Контакти: Остапенко Анна, лінійний продюсер,  +38 067 915 13 54, +38 095 603 67 55, annaost0@gmail.com .

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2375
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду