detector.media
14.09.2015 13:23
21 вересня – прем'єра у Києві документального фільму «Капелани»

21 вересня о 19.00 в столичному кінотеатрі «Україна» (Синя зала, вул. Городецького, 5) відбудеться прем'єрний показ документального фільму «Капелани» авторства Валентина Дігтяренка. Про це повідомляють організатори показу.

 

«Стрічка «Капелани» - спроба побачити війну в Україні очима священиків. Це чотири історії про тих, хто бореться за людські душі на передовій. У кожного з цих героїв свій шлях на Схід», - зазначається у прес-релізі заходу.

 

Робота над фільмом тривала понад рік. Географія зйомок - від Закарпаття до Донбасу, а також Польща, Німеччина та Франція.

 


 

На презентацію запрошені представники духовенства, громадські діячі, діячі культури. Попередньо підтвердили свою присутність віце-прем'єр міністр з гуманітарних питань - Міністр культури В'ячеслав Кириленко, глава УГКЦ Блаженніший Святослав. Фільм представлять продюсер Павло Казанцев та кінорежисер Валентин Дігтяренко.

 

На прем'єрі будуть присутні герої фільму - військові капелани, що несуть службу в зоні проведення АТО: отець Любомир Яворський, отець Андрій Зелінський, отець Ігор Федоришин, отець Іван Ісаєвич.

 

Після прем'єри фільм вийде у кінопрокат та буде представлений на телебаченні.

 

Більше інформації про фільм на сторінці у Facebook.

 

Попередня акредитація - у організаторів. Контакти: Остапенко Анна, лінійний продюсер,  +38 067 915 13 54, +38 095 603 67 55, annaost0@gmail.com .

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY