Помер російський актор Лев Дуров

Помер російський актор Лев Дуров

20 Серпня 2015
1593
20 Серпня 2015
11:03

Помер російський актор Лев Дуров

1593
Помер російський актор Лев Дуров
Помер російський актор Лев Дуров

У Москві 20 серпня помер відомий російський актор театру і кіно Лев Дуров, повідомляє «Еспресо.TV» з посиланням на «РИА Новости».

 

«Лев Костянтинович помер сьогодні без десяти першої години ночі», - розповіла дочка Дурова Катерина.

 

Про госпіталізацію Лева Дурова стало відомо 7 серпня, його стан оцінювався як вкрай важкий. Після деякого поліпшення актору знову стало гірше, лікарі діагностували у нього важку пневмонію.

 

Російський актор, режисер, народний артист СРСР Лев Дуров народився 23 грудня 1931 року в Москві. Сім'я Дурових належить до знаменитої династії російських циркових артистів.

 

У 1954 році після закінчення школи-студії МХАТ Лев Дуров був прийнятий в трупу Центрального дитячого театру, потім перейшов у 1963 році в Театр ім. Ленінського комсомолу, а 1967-го - до Московського драматичного театру на Малій Бронній, де працював до останнього часу.

 

У кіно Дуров зіграв понад 200 ролей. Популярність йому принесли роботи в фільмах «Я крокую по Москві», «Старики-розбійники», «Сімнадцять миттєвостей весни», «Велика перерва», «Чи не послати нам гінця?» та ін.

 

Прощання з актором Левом Дуровим пройде 24 серпня у Театрі на Малій Бронній у Москві, повідомляє УНІАН.

 

В одному з останніх інтерв'ю, яке він дав українській газеті «Факти» з нагоди 60-річчя творчої діяльності в жовтні 2014 року, Лев Дуров сказав: «Я Київ згадую як чудове місто! Багато разів знімався там. Зокрема, на Андріївському узвозі - в трьох картинах. Дуже здорово було. Для мене це рідне місто, душевний, дивовижно красивий. У мене друзів у Києві багато. А яка українська кухня смачна! Борщ, вареники, сало, самогон ... Сала такого не знайти у всьому світі! Воно обпалюється соломою і тому аромат і смак має незвичайний. І те, що зараз в Україні відбувається, - катастрофа. Але сподіваюся, що все налагодиться».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду