30 червня – оголошення трійки найкращих фотографій за підсумками спеціального проекту «Український виклик»

24 Червня 2015
1758
24 Червня 2015
18:06

30 червня – оголошення трійки найкращих фотографій за підсумками спеціального проекту «Український виклик»

1758
30 червня – оголошення трійки найкращих фотографій за підсумками спеціального проекту «Український виклик»

30 червня о 16:30 у Національному музеї Тараса Шевченка у Києві відбудеться церемонія нагородження трьох переможців фотовиставки «Український виклик» за підсумками народного голосування на сайті photo.tsn.ua в рамках форуму World Press Photo.  Подію презентує Наталія Мосейчук, ведуча новин ТСН на телеканалі «1+1».

 

World Press Photo - найавторитетніший міжнародний щорічний огляд фотожурналістики, який в значній мірі визначає стандарти професії починаючи з 1955 року. Щороку міжнародне незалежне журі, яке складається з професійних фотографів та фоторедакторів ЗМІ, оцінює роботи претендентів у 9-ти різних категоріях, представлені фотожурналістами, агенціями, газетами та журналами з усіх куточків світу.

 

З 9 червня  фотографії World Press Photo 15 експонуються в Києві.  Організатори виставки спільно з «Телевізійною службою новин» (ТСН, канал «1+1») надали можливість українським фотографам, які відіслали на конкурс World Press Photo 15 фотографії гострих подій, що відбувалися в нашій країні, продемонструвати свої роботи в межах окремої тематичної експозиції під назвою «Український виклик». Експозиція проходила паралельно із виставкою робіт переможців конкурсу World Press Photo 15 у Національному музеї Тараса Шевченка у Києві з 9 по 30 червня. Паралельно на сайті photo.tsn.ua триває голосування за найкращі роботи.

 

Автор найкращого фото отримає цінний приз - камеру Canon EOS M3 від єдиного глобального партнера World Press Photo у світі вже протягом 23 років. Також призи від компанії Eastpack отримають учасники, роботи яких здобули друге та трете місця у конкурсі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1758
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду