detector.media
24.06.2015 18:06
30 червня – оголошення трійки найкращих фотографій за підсумками спеціального проекту «Український виклик»

30 червня о 16:30 у Національному музеї Тараса Шевченка у Києві відбудеться церемонія нагородження трьох переможців фотовиставки «Український виклик» за підсумками народного голосування на сайті photo.tsn.ua в рамках форуму World Press Photo.  Подію презентує Наталія Мосейчук, ведуча новин ТСН на телеканалі «1+1».

 

World Press Photo - найавторитетніший міжнародний щорічний огляд фотожурналістики, який в значній мірі визначає стандарти професії починаючи з 1955 року. Щороку міжнародне незалежне журі, яке складається з професійних фотографів та фоторедакторів ЗМІ, оцінює роботи претендентів у 9-ти різних категоріях, представлені фотожурналістами, агенціями, газетами та журналами з усіх куточків світу.

 

З 9 червня  фотографії World Press Photo 15 експонуються в Києві.  Організатори виставки спільно з «Телевізійною службою новин» (ТСН, канал «1+1») надали можливість українським фотографам, які відіслали на конкурс World Press Photo 15 фотографії гострих подій, що відбувалися в нашій країні, продемонструвати свої роботи в межах окремої тематичної експозиції під назвою «Український виклик». Експозиція проходила паралельно із виставкою робіт переможців конкурсу World Press Photo 15 у Національному музеї Тараса Шевченка у Києві з 9 по 30 червня. Паралельно на сайті photo.tsn.ua триває голосування за найкращі роботи.

 

Автор найкращого фото отримає цінний приз - камеру Canon EOS M3 від єдиного глобального партнера World Press Photo у світі вже протягом 23 років. Також призи від компанії Eastpack отримають учасники, роботи яких здобули друге та трете місця у конкурсі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY