BBC шукає охочих взяти участь у програмі про майбутнє України

BBC шукає охочих взяти участь у програмі про майбутнє України

23 Червня 2015
2979
23 Червня 2015
17:43

BBC шукає охочих взяти участь у програмі про майбутнє України

2979
BBC шукає охочих взяти участь у програмі про майбутнє України
BBC шукає охочих взяти участь у програмі про майбутнє України

1 липня у Києві британська суспільна мовна корпорація буде записувати англомовну програму BBC Global Questions «Ukraine: A Crossroads for Europe?» і програму українською мовою «Україна і Європа: що далі?». Про це повідомляє «BBC Україна».

 

Мовник запрошує українців на запис обох програм.

 

«Рік потому постреволюційний уряд України досі намагається стабілізувати ситуацію в країні, просуваючи широке коло реформ і відбудовуючи ослаблену економіку. Крім жорсткого конфлікту на Сході, влада зустрілась із цілим комплексом приголомшливих викликів. Чи зможе вона домогтися втілення економічних реформ і протистояти всесильним олігархам? І як будуватимуться подальші відносини з Заходом і принципово з Росією?», - зазначаться в повідомленні BBC.

 

BBC пропонує українцям поставити ці запитання представникам вітчизняним політикам, бізнесменам, громадським діячам та представникам міжнародної спільноти.

 

«Програма українською мовою буде записуватися у Києві ввечері 1 липня 2015 року після запису англомовної програми BBC Global Questions "Ukraine: A Crossroads for Europe?". Ми запрошуємо аудиторію взяти участь в записах обох програм, або в одній із них, за вашим бажанням.Якщо ви хочете стати учасником програми, розкажіть нам, яке запитання ви хотіли би поставити, і чому», - повідомляє медіа.

 

Охочі взяти участь у програмі повинні написати своє запитання і контактний номер телефону на електронну пошту globalquestions@bbc.co.uk (не більше ніж 100 слів).

 

За потреби для учасників з регіонів можлива компенсація вартості квитків (для цього треба скористатися контактною формою).

 

Нагадаємо, в ніч на 23 червня у програмі BBC Newsnight на міжнародному телеканалі BBC World News вийшло інтерв'ю колишнього Президента України Віктора Януковича, який у лютому 2014 року втік з України та переховується в Росії.

 

А в квітні корпорація ВВС знімала короткометражний фільм про український острів Хортиця в Запоріжжі. Він стане частиною циклу програм «Острови світу» для BBC Travel і телеканалу BBC World.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду