До 25 червня – подача заявок у літній фототабір National Geographic для переселенців

До 25 червня – подача заявок у літній фототабір National Geographic для переселенців

17 Червня 2015
4302
17 Червня 2015
12:26

До 25 червня – подача заявок у літній фототабір National Geographic для переселенців

4302
До 25 червня – подача заявок у літній фототабір National Geographic для переселенців
До 25 червня – подача заявок у літній фототабір National Geographic для переселенців

National Geographic запрошує 20 молодих хлопців та дівчат - переселенців з Донбасу та Криму, до участі у фототаборі, який відбудеться у Харкові 5-10 липня.

 

За словами організаторів, мета проекту- не тільки допомогти молоді вдосконалити майстерність, але й відзняти реальні емоційні історії про життя людей, які були вимушені залишити домівки та розпочати нове життя.

 

«Захоплення кандидатів фотографією є суттєвим критерієм для відбору до участі, але важливішим є небайдуже ставлення до проблем переміщених осіб, оскільки тільки особиста емоційна залученість учасників табору до створення фото історій життя українських переселенців зможе допомогти висвітлити проблему на глобальному рівні. Потенційні учасники табору також мають підтвердити готовність бути відкритими до представлення всіх аспектів їхнього життя та власних життєвих перспектив у існуючій ситуації», - повідомляють організатори.

 

Команда професіоналів з National Geographic привезе необхідне обладнання й фотокамери та проводитиме навчання безпосередньо під час зйомок.Вестиме проект британський фотограф Анастасія Тейлор-Лінд.

 

«Молоді люди зможуть навчитися робити якісні фото високого рівня та через зроблені фотографії розповісти власні історії широкій світовій аудиторії», - обіцяють організатори.

 

До участі у проекті запрошують хлопців та дівчат віком від 18 до 30 років:

- переселенців з Криму, котрі мешкають у будь-якому регіоні України;

- переселенців з Донбасу, котрі живуть у Харківській, Донецькій, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

 

Учасникам достатньо вміти володіти фотокамерою на аматорському рівні. Знання англійської мови не є обов'язковим. Головне - володіти ситуацією та мати переконливе бажання показати історії переселенців, їхні проблеми та життя.

 

П'ятиденне навчання завершиться мультимедійною презентацією учасників проекту, а кращі фотоісторії складуть виставку, яку восени зможуть побачити мешканці багатьох міст України.

 

Аплікаційні форми можна отримати, надіславши запит за адресою irmi.ukraine@gmail.com . Заповнені аплікаційні форми прийматимуться до 25 червня за електронною адресою irmi.ukraine@gmail.com .

 

Всі транспортні витрати, проживання та харчування учасників беруть на себе організатори проекту.

 

Організатори нагадують, що  National Geographic має великий досвід з навчання фотосправі: молоді люди різних країн світу з 2003 року навчаються у фотошколах майстерності, переймаючи досвід професіоналів, яких запрошує ця відома організація. Пакистан, Велика Британія, Гаїті, США, Ірландія, Україна (Крим), Ботсвана, Барбадос, Індія: фотографії, що зроблені талановитою молоддю цих та багатьох інших країн, демонструють свіжий погляд, небайдужість, позитивне ставлення до життя, вміння показати звичайні речі та повсякденні події, що мимоволі примушують замислитися.

 

Молодіжний фототабір National Geographic став можливим завдяки підтримці проекту «Українська ініціатива зміцнення громадської довіри» Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) у партнерстві з Інститутом регіональної преси та інформації й організацією Vision Workshops (США).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4302
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду