Пішов із життя український актор Анатолій Барчук

Пішов із життя український актор Анатолій Барчук

8 Червня 2015
10794
8 Червня 2015
18:37

Пішов із життя український актор Анатолій Барчук

10794
Пішов із життя український актор Анатолій Барчук
Пішов із життя український актор Анатолій Барчук

Правління Національної спілки кінематографістів України (НСКУ) з глибоким сумом сповіщає про те, що 7 червня на 76-му році життя помер народний артист України Анатолій Барчук.

 

Майже 50 літ тому актор прийшов на Київську кіностудію художніх фільмів імені О.Довженка. Він знявся в знакових для українського кіно фільмах - «Анничка», «Два роки над прірвою», «Олеся», «На Київському напрямку», «Пропала грамота», «Гуси-лебеді летять», «Як гартувалась сталь», «Розпад», «Страчені світанки» та багатьох інших.

 

«Мистецький потенціал Анатолія Барчука був багатогранним і невичерпним, його чоловіча краса і уміння точно нюансувати психологічні відтінки ролі, масштабність мислення і почування, гостре відчуття гумору дарували нам, глядачам і кінематографістам, радість багатьох зустрічей з прекрасним актором... Нині Анатолій Барчук іде від нас. Не назавжди. Назавжди - це зроблене ним у мистецтві. А ще - пам'ять про спілкування, зокрема і в Будинку кіно, де пана Анатолія можна було бачити і чути доволі часто», - зазначає НСКУ.

 

Спілка висловлюэ співчуття дружині, актрисі Анні Лев, родині, близьким, колегам.

 

Прощання з Анатолієм Барчуком відбудеться у VIP-залі Байкового цвинтарю 9 червня, у вівторок, о 14.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10794
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду