detector.media
08.06.2015 18:37
Пішов із життя український актор Анатолій Барчук
Пішов із життя український актор Анатолій Барчук

Правління Національної спілки кінематографістів України (НСКУ) з глибоким сумом сповіщає про те, що 7 червня на 76-му році життя помер народний артист України Анатолій Барчук.

 

Майже 50 літ тому актор прийшов на Київську кіностудію художніх фільмів імені О.Довженка. Він знявся в знакових для українського кіно фільмах - «Анничка», «Два роки над прірвою», «Олеся», «На Київському напрямку», «Пропала грамота», «Гуси-лебеді летять», «Як гартувалась сталь», «Розпад», «Страчені світанки» та багатьох інших.

 

«Мистецький потенціал Анатолія Барчука був багатогранним і невичерпним, його чоловіча краса і уміння точно нюансувати психологічні відтінки ролі, масштабність мислення і почування, гостре відчуття гумору дарували нам, глядачам і кінематографістам, радість багатьох зустрічей з прекрасним актором... Нині Анатолій Барчук іде від нас. Не назавжди. Назавжди - це зроблене ним у мистецтві. А ще - пам'ять про спілкування, зокрема і в Будинку кіно, де пана Анатолія можна було бачити і чути доволі часто», - зазначає НСКУ.

 

Спілка висловлюэ співчуття дружині, актрисі Анні Лев, родині, близьким, колегам.

 

Прощання з Анатолієм Барчуком відбудеться у VIP-залі Байкового цвинтарю 9 червня, у вівторок, о 14.00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY