6 черня - у Києві презентуватимуть проект першого інноваційного парку «Нивки»

6 черня - у Києві презентуватимуть проект першого інноваційного парку «Нивки»

28 Травня 2015
2775
28 Травня 2015
15:38

6 черня - у Києві презентуватимуть проект першого інноваційного парку «Нивки»

2775
6 черня - у Києві презентуватимуть проект першого інноваційного парку «Нивки»
6 черня - у Києві презентуватимуть проект першого інноваційного парку «Нивки»

6 червня об 11.00 в Києві (вхід біля метро Берестейська) відбудеться презентація проекту першого в Україні інноваційного екопарку, який створюватиметься на базі парку «Нивки». Презентація пройде в форматі Еко-фестивалю.

 

Екопарк «Нивки» - проект, розроблений ініціативною групою соціально відповідального бізнесу на платформі Європейської Бізнес Асоціації та за підтримки КМДА. Перші компанії, які приєдналися до ініціативи -  це «1+1 медіа», Platinum Bank, Robert Bosch та Grawe Ukraine.

 

На Фестивалі гостям буде презентовано розумний будинок, що працює на альтернативній енергії; знайомство з електрокаром та геліо-системою; майстер-класи фахівців із енергозбереження та еко-ігри; еко-посиденьки та веселі аніматори для дітей; наукові експерименти, смачні й екологічні ласощі та багато іншого.

 

Крім того, усі охочі зможуть принести на утилізацію лампочки та батарейки. Ті, хто прийде у зеленому, отримають незвичайні еко-подарунки.

 

Реалізація проекту екопарку «Нивки» передбачає кілька етапів і являє собою довгостроковий проект з поступовим розширенням. Основні об'єкти, які плануються до реалізації - це установка нових лавок з енергозберігаючою діодною підсвіткою; ліхтарів, що працюють на сонячних батареях; накопичувачів дощової води, які поливатимуть газони; велогенераторів енергії для зарядки ноутбуків; планшетів і смартфонів, дитячі та водні зони.

 

Також, як у більшості європейських парків, на території інноваційного екопарку планується організація безкоштовного WI-FI. Для того, щоб ініціатива набула масштабного розголосу,

 

Програма заходу:

 

11.00 - 11.45 - відкриття еко-фестивалю;

11.45 - 12.15 - лекція «Енергія на планеті Земля» від компанії Platinum Bank;

12.15 - 12.45 - майстер-клас «Секрети економії опалення в приватних будинках» від Robert Bosch;

12.45 - 13.15 - презентація концепції Smart City від WWF;

13.15 - 13.45 - майстер-клас «Переваги електромобілю. Як пристосувати електрокар до інфраструктури України»;

13.45 - 14.30 - зірки розкажуть, як самотужки зробити вклад в покращення екології;

14.30 - 15.00 - дитяча вікторина на еко-тему, де самі кмітливі отримають корисні подарунки від компанії;

15.00 - 16.00 - перегляд мультфільмів на тему екології;

16.00 - завершення заходу.

 

Можна також долучитися до події у соціальних мережах: https://www.facebook.com/EcoparkNyvky. Стежити за новинами можна на сайті проекту: http://ecopark.com.ua/

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2775
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду