detector.media
28.05.2015 15:38
6 черня - у Києві презентуватимуть проект першого інноваційного парку «Нивки»
6 черня - у Києві презентуватимуть проект першого інноваційного парку «Нивки»

6 червня об 11.00 в Києві (вхід біля метро Берестейська) відбудеться презентація проекту першого в Україні інноваційного екопарку, який створюватиметься на базі парку «Нивки». Презентація пройде в форматі Еко-фестивалю.

 

Екопарк «Нивки» - проект, розроблений ініціативною групою соціально відповідального бізнесу на платформі Європейської Бізнес Асоціації та за підтримки КМДА. Перші компанії, які приєдналися до ініціативи -  це «1+1 медіа», Platinum Bank, Robert Bosch та Grawe Ukraine.

 

На Фестивалі гостям буде презентовано розумний будинок, що працює на альтернативній енергії; знайомство з електрокаром та геліо-системою; майстер-класи фахівців із енергозбереження та еко-ігри; еко-посиденьки та веселі аніматори для дітей; наукові експерименти, смачні й екологічні ласощі та багато іншого.

 

Крім того, усі охочі зможуть принести на утилізацію лампочки та батарейки. Ті, хто прийде у зеленому, отримають незвичайні еко-подарунки.

 

Реалізація проекту екопарку «Нивки» передбачає кілька етапів і являє собою довгостроковий проект з поступовим розширенням. Основні об'єкти, які плануються до реалізації - це установка нових лавок з енергозберігаючою діодною підсвіткою; ліхтарів, що працюють на сонячних батареях; накопичувачів дощової води, які поливатимуть газони; велогенераторів енергії для зарядки ноутбуків; планшетів і смартфонів, дитячі та водні зони.

 

Також, як у більшості європейських парків, на території інноваційного екопарку планується організація безкоштовного WI-FI. Для того, щоб ініціатива набула масштабного розголосу,

 

Програма заходу:

 

11.00 - 11.45 - відкриття еко-фестивалю;

11.45 - 12.15 - лекція «Енергія на планеті Земля» від компанії Platinum Bank;

12.15 - 12.45 - майстер-клас «Секрети економії опалення в приватних будинках» від Robert Bosch;

12.45 - 13.15 - презентація концепції Smart City від WWF;

13.15 - 13.45 - майстер-клас «Переваги електромобілю. Як пристосувати електрокар до інфраструктури України»;

13.45 - 14.30 - зірки розкажуть, як самотужки зробити вклад в покращення екології;

14.30 - 15.00 - дитяча вікторина на еко-тему, де самі кмітливі отримають корисні подарунки від компанії;

15.00 - 16.00 - перегляд мультфільмів на тему екології;

16.00 - завершення заходу.

 

Можна також долучитися до події у соціальних мережах: https://www.facebook.com/EcoparkNyvky. Стежити за новинами можна на сайті проекту: http://ecopark.com.ua/

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY