29 травня – благодійний показ комедії «Дабл Трабл»

25 Травня 2015
3445
25 Травня 2015
19:13

29 травня – благодійний показ комедії «Дабл Трабл»

3445
29 травня – благодійний показ комедії «Дабл Трабл»

29 травня, напередодні Дня захисту дітей, у кінотеатрі «Мультиплекс» у ТРЦ «Проспект» (вул. Червоногвардійська, 1В) відбудеться благодійний показ сімейної комедії «Дабл Трабл» з Данилом Бєлих (телесеріал «Свати») і Катериною Варнавою (Новий канал, Comedy Woman) у головних ролях.

 

Фільм побачать понад 150 українських дітей зі столичних соціальних центрів і шкіл-інтернатів, які отримали безкоштовний похід у кіно завдяки проекту «Хочу подарувати» (fashion-aid.in.ua). На ексклюзивний показ також запрошений уповноважений з прав дітей при Президенті України Микола Кулеба. Маленьких глядачів очікує спілкування з гостями прем'єри, розважальна програма, солодкі напої та частування.

 

Початок програми - о 15:00.

Показ фільму - о 15:30.

 

Партнер благодійного показу - проект допомоги ВІЛ-позитивним дітям Fashion AID - «Хочу подарувати».

 

Контакти для акредитації преси: Дарія Савченко, pr-директор компанії Multi Media Distribution, pr.mmdistribution@gmail.com, +38067 20 95 754.

 

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3445
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду