На сайті Верховної Ради України створили сервіс «Стоп прогульник!»

На сайті Верховної Ради України створили сервіс «Стоп прогульник!»

19 Травня 2015
2116
19 Травня 2015
16:28

На сайті Верховної Ради України створили сервіс «Стоп прогульник!»

2116
На сайті Верховної Ради України створили сервіс «Стоп прогульник!»
На сайті Верховної Ради України створили сервіс «Стоп прогульник!»

Відсьогодні, 19 травня, на виконання розпорядження Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана на парламентському сайті розміщується статистика відвідувань народними депутатами України пленарних засідань і участі у голосуванні. Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

 

Статистика голосувань, ТОП-лідерів та ТОП-антилідерів голосувань, а також 5 останніх голосувань онлайн публікуються в рубриці «Голосування за день» (розділі «Хід пленарних засідань»).

 

«Ми з вами, з більшістю депутатів парламенту, з громадськістю, розпочали широку кампанію "Стоп прогульник!". Щоби прогульникам було дуже не солодко, і всі розуміли, хто обирався, щоб працювати і приймати рішення, а хто обирався, щоб сюди взагалі не приходити», - заявив спікер.

 

Пан Гройсман також нагадав, що 18 травня під час Погоджувальної ради звертався до ЗМІ, громадських організацій з проханням ретельно аналізувати, як парламентарії відвідують засідання, а депутатів попросив відповідально ставитися до своїх обов'язків.

 

Нагадаємо, 29 січня голова Верховної Ради Володимир Гройсман підписав розпорядження, згідно з яким комітети Верховної Ради зобов'язані на парламентському порталі інформувати про свої засідання та публікувати відповідні протоколи, стенограми, аудіозаписи, прийняті комітетом акти тощо. Також спікер зобов'язав апарат Верховної Ради забезпечити оприлюднення на сайті парламенту інформації про майно, доходи й витрати депутатів, а також списків помічників-консультатів нардепів.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду