8 травня – прес-конференція регати «Кубок Гетьмана»

7 Травня 2015
1335
7 Травня 2015
12:20

8 травня – прес-конференція регати «Кубок Гетьмана»

1335
8 травня – прес-конференція регати «Кубок Гетьмана»

8 травня 2015 року о 12:00 - прес-конференція Регати «Кубок Гетьмана», яка цього року привячена добровольчим батальонам.

 

Прес-конференція відбудеться в Українському кризовому медіа-центрі за адресою: Хрещатик, 2, «Український дім».

 

У прес-конференції візьмуть участь:

Юрій Власенко - директор Регати «Кубок Гетьмана»;

Ігор Мітюков - голова оргкомітету Регати;

Родіон Лука - призер Олімпійських Ігор, чемпіон світу з парусного спорту;

Лариса Артюгіна - режисер «Вавилон'13».

 

9 та 10 травня з 12.00 до 16:00 на Дніпровський набережній, 2 відбудеться 14-та Міжнародна крейсерська регата «Кубок Гетьмана».

 

«Кубок Гетьмана» 2015 року присвячений добровольчим батальонам,які вже другий рік відстоюють незалежність та територіальну цілісність України на сході.

 

Кожна з 8 команд учасників матч-рейсу буде представляти окремий добровольчий батальйон, їх будуть підтримувати бійці, які нині знаходяться на ротації.

 

Після першого туру змагань о 19:00 в яхт-клубі за адресою Раїси Окіпної, 18 відбудеться офіційна церемонія відкриття Регати. В церемонії візьмуть участь яхстмени, волонтери та бійці добровольчих батальонів. Вхід для гостей церемонії - 500 гривень благодійного внеску. Під час церемонії буде також проведено благодійний аукціон, кінопоказ альманаху Babylon'13 та символічна вечірка. Всі кошти, отримані протягом церемонії, будуть направлені на допомогу добровольчим батальонам.

 

10 травня о 18.00 у яхт-клубі за адресою Раїси Окіпної, 18 відбудеться церемонія закриття Регати, де переможцю буде вручений перехідний Кубок Гетьмана.

 

Крейсерська регата для яхт 1/4 класу «Кубок Гетьмана» проходить в Україні з 2000 року (за виключенням 2013 року). Переможцями Кубку в різні роки були Родіон Лука, Сергій Пічугін, Сергій Щербаков, Ігор Юшко, Бернд Бройман, Олександр Казнадей, Юрій Волошенок, Борис Тімонькін, Макс Буллі та інші.

 

Цього року спонсорами та меценатами Кубку Гетьмана стали: компанія «УкрСВИФТ», фундація «Гуртом», «Украинская парусная академия», ГО «НовийДонбас», «Еспресо ТВ» та журнал «Шкіпер».

 

Сайт: www.hetman-cup.org, Facebook.

 

Контакти організаторів регати: k.chernolutska@gmail.com, +380675024756, Катерина.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1335
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду