Мінінформполітики заявляє про початок співпраці з проектом InformNapalm

Мінінформполітики заявляє про початок співпраці з проектом InformNapalm

11 Березня 2015
3004
11 Березня 2015
13:46

Мінінформполітики заявляє про початок співпраці з проектом InformNapalm

3004
Мінінформполітики заявляє про початок співпраці з проектом InformNapalm
Мінінформполітики заявляє про початок співпраці з проектом InformNapalm

Міністерство інформаційної політики України рамках співпраці з відомими блогерами та інформаційними ресурсами досягло згоди про залучення команди InformNapalm до ведення роз'яснювальної роботи та поширення достовірних фактів російського вторгнення в Україну, а також розміщення публікацій на зарубіжних інформаційних ресурсах. Про це повідомляється на офіційному сайті МІП.

 

«Команда InformNapalm  впродовж цілого року готувала унікальні матеріали та журналістські розслідування, проводила ідентифікацію підрозділів і вторгнення техніки російських сил, заповнювала інформаційний вакуум не тільки в українському сегменті інтернет, але і публікувала матеріали на більш ніж 10 мовах для зарубіжної аудиторії», - пояснює МІП. 

 

Мінінформполітики нагадує, що у лютому 2015 року ініціювало створення «Інформаційних військ України», до яких запрошує долучатись інформаційних волонтерів. «Таким чином, спільними зусиллями планується об'єднувати та мобілізувати користувачів соціальних мереж для донесення достовірної інформації про події в Україні та боротьби із російською пропагандою», - зазначає міністерство.

 

Нагадаємо, 4 березня міністр інформаційної політики Юрій Стець під час робочої наради повідомив, що міністерство за обопільною згодою припиняє співпрацю з Олександром Барабошком (відомий як блогер КрусКрус) з позбавленням його статусу радника.

 

Водночас заступник міністра Тетяна Попова заявляє, що звільнення київського блогера та радника Міністерства інформаційної політики Олександра Барабошка не пов'язане із появою скандальної публікації про нього у російських ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3004
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду