До 15 травня  - прийом робіт на конкурс відеопроектів школярів з теми насильства

До 15 травня - прийом робіт на конкурс відеопроектів школярів з теми насильства

10 Березня 2015
3725
10 Березня 2015
14:15

До 15 травня - прийом робіт на конкурс відеопроектів школярів з теми насильства

3725
До 15 травня  - прийом робіт на конкурс відеопроектів школярів з теми насильства
До 15 травня  - прийом робіт на конкурс відеопроектів школярів з теми насильства

Міністерство освіти і науки України та Офіс Ради Європи в Україні (представлений проектом «Зміцнення та захист прав дітей в Україні», що фінансується за сприяння Уряду Норвегії, та проектом «Освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини», що співфінансується Європейським Союзом та Радою Європи) оголошують Всеукраїнський конкурс відеопроектів з подолання всіх форм насильства щодо дітей та просування прав людини і демократичного громадянства.

 

Участь у Конкурсі можуть взяти учні (вихованці) загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, а також органи учнівського самоврядування всіх рівнів. Кількість авторів відеопроекту не повинна перевищувати 5 осіб.

 

Конкурс проводиться за двома темами: подолання всіх форм насильства щодо дітей;

просування прав людини і демократичного громадянства.

 

Учасники можуть готувати відеопроекти як за цими широкими темами, так і за окремим їх питаннями.

 

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

 

-відеопроект з питань подолання будь-яких форм насильства щодо дітей та просування прав людини і демократичного громадянства (можна також завантажити відеофайл на будь-який файлообмінник та надіслати посилання на нього);

-пояснювальну записку до відеопроекту;

-заявку на участь.

 

Їх потрібно надіслати на електронну адресу freeofviolence@gmail.com  або подати за адресою:  Офіс Ради Європи в Україні, Київ, вул. Іллінська 8, під'їзд 7, поверх 6 (з позначкою «На Конкурс відеопроектів»). Прийом робіт триватиме до 15 травня.

 

Форми відеопроектів, які подаються на конкурс: відеопрезентація, відеоролик, флешмоб,

театральна постановка, анімаційний проект тощо.

 

Учасники можуть подавати відеопроекти, які були представлені в інших конкурсах, якщо це не порушує авторські та будь-які інші законні права.

 

Відеопроекти подаються у форматі .avi  з роздільною здатністю не менше 720х480 та співвідношенням сторін 16:9. Тривалість відеопроектів не повинна перевищувати 10 хвилин.

 

Більше інформації про правила конкурсу та вимоги до документів можна прочитати тут.

 

Переможців конкурсу визначатиме журі Відеопроекти учасників оцінюватимуться зокрема (але не виключно) за такими критеріями: актуальність; доцільність і коректність використаних методів; творчий підхід до вирішення проблеми; доступність і можливість практичного застосування.

 

В номінації «Вибір глядачів» порахують кількість уподобань, які отримають конкурсні відеопроекти на офіційних сторінках проекту в YouТube та Facebook.

 

За додатковою інформацією прохання звертатися за телефоном (44) 303-99-14 вн.128 (Ігор Гуцуляк), вн.123 (Михайло Корюкалов).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду