Через наклепницьку інформаційну кампанію у Німеччині заборонили виступ групи Сергія Міхалка

Через наклепницьку інформаційну кампанію у Німеччині заборонили виступ групи Сергія Міхалка

9 Березня 2015
2819
9 Березня 2015
11:15

Через наклепницьку інформаційну кампанію у Німеччині заборонили виступ групи Сергія Міхалка

2819
Через наклепницьку інформаційну кампанію у Німеччині заборонили виступ групи Сергія Міхалка
Через наклепницьку інформаційну кампанію у Німеччині заборонили виступ групи Сергія Міхалка

У зв'язку з наклепом у інформаційному просторі білоруській групі Brutto Сергія Міхалка (колишній «Ляпіс Трубецкой») заборонили проведення концертів в Німеччині. Про це група повідомила у заяві на своїй сторінці в Facebook.

 

«У зв'язку з наклепом і розгорнутим планомірним цькуванням в німецькому інформаційному просторі групі Brutto заборонили проведення концертів у Німеччині. Помилкові звинувачення і підтасовані факти записали групу Brutto в розряд неонацистських. Група Brutto заявляє: жоден з її учасників не входить до неонацистських, екстремістських і будь-яких інших радикальних організацій. Ми - проти насильства, проти війни, проти дискримінації за расовою і статевою ознакою. У своїх піснях славимо свободу, антитоталітаризм, загальнолюдські цінності. Ми - музичний колектив і хочемо своєю музикою об'єднувати людей різних поглядів і світоглядів. Ми - інтернаціоналісти і хочемо, щоб у всьому світі панувало добро», - заявляють білоруські музиканти.

 

Вони також повідомляють, що кримінальна поліція Німеччини розбирається в інциденті і обіцяє знайти організаторів і замовників наклепницької акції проти Brutto.

 

«Приносимо вибачення своїм фанатам в Німеччині. Правда переможе! Зустрінемося на концертах!», - запевнять учасники групи.

 

Нагадаємо, лідер гурту Brutto (колишній «Ляпіс Трубецькой») Сергій Міхалок та його продюсер Антон Азізбекян звернулися до віце-прем'єр-міністра - міністра культури В'ячеслава Кириленка з проханням допомогти в отриманні права на постійне проживання в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2819
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
такое
3341 дн. тому
этот случай наглядно доказывает, что фраериться и рассказывать при этом про европейские якобы ценности, чморя при этом же ГЕЙропу и попирая европейские ценности на концертах и затыкать рот любому иному мнению - можно. Но только можно здесь, у нас, на некоторых отдельно взятых мероприятиях. Приехав же туда, в цивилизованную Европу и затем рассказывать про то: какие мы вдруг белые и пушистые, мы такого не говорили и т.д. тоже можно, но не долго, учитывая послужной список...Ведь это только здесь дядя по разнарядке назначает "демократов", "ценителей европейского выбора" и т.д. и за это разрещает или запрещает концерты. А в Европе, вот оказывается, есть еще и ЗАКОН. Товарищи думали, что на "революционной" волне им сойдет всё с рук или что дядя сверху и там даст указание, но только вот пока что всякие Михалки, Бурмаки и прочая нечисть сильно мелко для этого плавают, чтобы кто-то ради них из революционной целесообразности попирал в Германии НОРМЫ ПРАВА ЦИВИЛИЗОВАННОГО ГОСУДАРСТВА! Так что еще ждем заявлений про ГЕЙропу и прочее. После этого в европе сразу вас везде пустят.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду